Amennyiben hírlevelünk nem olvasható, kérjük kattintson ide
mszesz
HÍRLEVÉL

MSZÉSZ hírek
Szövetségünk egy 10 alkalmas webinar sorozattal folytatja oktatási projektjét. Ezúttal a főváros szépségeit, rejtett kincseit mutatjuk be a Budapesti Régió szállodásainak. A jelenlegi helyzet megfelelő alkalom arra, hogy kollégáink tudását frissítsük, bővítsük. Célunk, a budapesti turizmus újraindulásával, az ide látogató turisták teljeskörű tájékoztatása a csodálatos főváros nyújtotta lehetőségekről. Amennyiben Ön is szeretne betekintést nyerni, kövesse az #mszeszwebinar hashtaget.

A Google legújabb kezdeményezésének, a Grow Hungary with Google célja a magyar gazdasági élet mielőbbi helyreállítása és fellendítése.
Szövetségünk, a céggel partnerségben 100 ösztöndíjas helyet kínál a hazai turizmusban dolgozó szakembereknek, hogy az IT-ügyfélszolgálat, projektmenedzsment, adatelemzés és a felhasználói élmény tervezés területein képezhessék magukat.

A "Részletek" gombra kattintva elérhető a turizmust érintő jogszabályok kivonata, mely tartalmazza az alábbi részleteket:
- maszkviselés
- védettségi igazolvány használata
- külföldi vendégek fogadása
- szabadidős létesítmények látogatása
- bértámogatások igénylése

Legutóbbi hírlevelünk óta 2 szálloda csatlakozott Szövetségünkhöz.
Örömmel üdvözöljük új tagjainkat!

Az év harmadik hónapjában a vendégéjszakák száma országos szinten 74,5%-kal, Budapesten 68,4%-kal, a Balatoni régióban 94,5%-kal, a fővároson kívüli szállodákban 70,7%-kal elmaradt a válság kitörése által már sújtott 2020 márciusától.
Határaink átmeneti lezárásának, az EU-n belüli, s egyéb utazási korlátozások következtében márciusban a külföldi vendégéjszakák száma országos szinten 77,4%-kal, Budapesten 83,4%-kal kisebb volt a tavalyinál.

A Hotelstars Minősítő Bizottság javaslata alapján a Bíráló Bizottság 1 db 2*superior, 8 db 3*-os, 3 db 3*superior, 7 db 4*-os, 1 db 4*superior és 1 db 4*-os wellness védjegyet adományozott az alábbi szállodáknak eddig 2021-ben:
Nemzetközi hírek
- Az Európai Parlament megszavazta a COVID-19 igazolás bevezetését, s ezzel befejező fázisába jutottak az Európai Bizottsággal és az Európai Tanáccsal folytatott tárgyalások
- Vegyes nyári kilátások, miközben Európa a COVID-19 elleni védőoltások nehézségeivel küzd

- Mit tanult a szállodaipar és a vendéglátás a koronavírus járványból?
Az ismert, 50 év tapasztatalattal rendelkező szállodás veterán, a Shangri - La Internatonal korábbi CEO-ja, Giovanni Angelini 20 pontban foglalta össze, s tette közzé a 4Hoteliers portálon a járványból levonható tanulságokat.
Társult tagok ajánlatai
A nyitás új kihívások elé állítja a szállodákat. Fontos a vendégek biztonsága, a szálloda jó híre? A Kärcher PS 4/7 Bp Mister felgyorsítja a fertőtlenítéssel kapcsolatos folyamatot. Keresse HORECA tanácsadónkat: +36203799283

RATIONAL ismét úton élő főzőbemutatójával Vomberg Frigyes séf kíséretében a Balaton körül. Helyszíneinkről és dátumainkról itt olvashat.

A megújult Bonomi 2.0 segítségével, néhány óra alatt automatizálhatóak a különböző csatornákon (Webchat, Messenger, Viber, Whatsapp stb.) beérkező kérdések, így a kollégáknak több ideje marad a fontos teendőkre.

Felhőalapú vendéglátóipari rendszerünk könnyen és gyorsan elsajátítható. Korszerű konyhai kijelző rendszerrel, készletgazdálkodási programmal, illetve E-commerce megoldással maximálisan digitalizálhatja a szükséges munkafolyamatokat. Technikai támogatást éjjel-nappal nyújtunk.

Miért gyűrődnek a lepedők? Miért szabálytalan az asztalterítő hajtogatás után? Cikkünkben azokról a problémákról olvashat, amelyek gyakran felütik a fejüket az ipari mosodában.

Gyárunk 1916 óta, több, mint 100 éve foglalkozik minőségi bútorgyártással: mindent gyártunk, ami a tökéletes éjszakai alvást egészséges és prémium termékekkel szolgálja. (matracok, ágyak, kanapék, ülőgarnitúrák, fotelek) Nézze meg egyedi ajánlatunkat!

Jövőbe mutató trendek, egyediségek, környezettudatosság és költséghatékonyság áll cégfilozófiánk középpontjában. Olyan szaunákat, gőzkabinokat és érintés-mentes berendezéseket biztosítunk, melyek messze túlmutatnak a szokásos színvonalon. A tervezéstől a kivitelezésig kedvező ajánlatokkal várjuk!

Most, hogy kezdődnek az enyhítések és a jó idő is megérkezik, nem maradnak el azok az alkalmak, amikor jóízűen falatozgatunk a szabadban egy remek street food fogást. 2021-ben ezek talán még vonzóbbak lesznek. Az együttlétekre, a közös étkezés örömére nagyobb szükségünk van, mint eddig bármikor.

A minőségi vendégfogadáshoz és az újranyitáshoz egy újabb akcióval szeretnénk segítséget nyújtani. Kérjen árajánlatot munkatársunktól, Bonifert Domonkostól a +36308330162-es telefonszámon, vagy a bonifert.domonkos@naturtex.hu e-mail címen.

Szeretné frissíteni szolgáltatását a ma oly népszerű alkalmazások elérésével a szobai TV készülékén?
Adjon lehetőséget vendégeinek a Philips egyedi, kompakt megoldásával!
Keressen minket elérhetőségeinken:
+36 30 327 4917

Minden MSZÉSZ tagnak -10% kedvezmény! DIAMOND OZONE fertőtlenítő és szagtalanító ózongenerátor termékcsalád, melyek alkalmasak éjszakai fertőtlenítésre. Az ózongenerátor vegyszerek használata nélkül pusztít el minden vírust és baktériumot 60 - 1440 m2 területen. Részletekért keresse az ASSUR Kft.-t!

A most újranyitó szállodáknak szeretnénk gyors segítséget nyújtani azzal a lehetőséggel, hogy közvetlenül raktárról szolgáljunk ki, ahol többféle méretű frottír törölközők és frottír köntösök állnak rendelkezésre.

A 2021-es év nem az elképzelések szerint indult, de miért ne zárulhatna úgy? Ha megbízható eszközöket keres újonnan vagy újra nyíló szállodája számára, jó helyen jár! A minőség mellett a Wanzl 2021-ben 21% kedvezménnyel támogatja az (újra)nyitást. Részletek / Ajánlatkérés: edina.tanka@wanzl.com

Garantáltan vírus- és baktériummentes felületet szeretne? A Smart Nano Ion technológiával készített Touch and Clean felület megöli a kórokozókat és hatásosan szagtalanít is. A Touch and Clean felületek elérhetőek az Assist-Trend Kft. kínálatában. Érdeklődjön a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen.

Folyamatosan bővülő prémium kültéri bútorkínálatunk mellett, ismerje meg legújabb termékeinket a Globe Grilleket! Professzionális kerámia kamado grillünkkel nem csak látványosabbá teheti teraszát, hanem lenyűgözheti vendégeit egy ínycsiklandó BBQ vacsorával.

Cégünk magas minőségű megoldásokat kínál a szállodák és vendéglátó egységek belsőépítészeti tervezéséhez és kivitelezéséhez. Kínálatunkban a bútoroktól kezdve a világításokon és kiegészítőkön át a konyháig és textíliákig minden megtalálható. Logisztika és projektmenedzsment Európában bárhol.

Újranyitásra két hétre díjmentesen beállítjuk a mosási technológiát és biztosítjuk a hozzá tartozó vegyszermennyiséget. Jelentkezzen az info@profsupport.hu e-mail címen és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ismerje meg a Tork legújabb kézhigiéniai termékét, amely hatékonysága mellett egy kivételesen környezetbarát megoldás! A Tork Tiszta habszappan 99%-ban természetes összetevőkből készül, 35%-kal alacsonyabb vízfogyasztást igényel, biológiailag lebomlik és kisebb terhelést ró a vízi élővilágra.

Ön honnan szerzi be a szállodai textíliát? Külföldről vagy itthonról? Külföldről történő beszerzés bár olcsóbb, de nagy mennyiségben rendelhet, hosszú határidővel, a minőség pedig bizonytalan. Ezzel szemben a magyar gyártó, minőségben és határidőben megbízhatóbb, és a helyi gazdaságot is támogatja.

Gyártói akció keretében, egyes Electrolux típusokra 2021. július 31-ig beérkező megrendelés esetén 15% engedményt tudunk biztosítani!

Új weboldalunkon modern, környezettudatos megoldásokkal és a legkedvezőbb csomagajánlatainkkal várjuk Önöket. Magas minőségű prémium szanitereink, villamossági termékeink, fényforrásaink, lámpatestjeink és okos megoldásaink minden igényt kielégítenek, munkatársaink szívesen segítenek.

Ingyenesen készítünk 1db női és 1 db férfi méretű logózott hibrid maszkot a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége tagjainak.
Keressék kollégánkat: Gulya Zoltánné Kriszta; telefon: 0630-838-8912; e-mail: kriszta@corvinborhaz.hu

Szezonnyitó akciónk keretében az RC1100 hulladékprés havi bérleti díja most csak 35.000 Ft (+Áfa), a BP 4 Compact bálázógépé pedig csak 25.000 Ft (+Áfa)! Ajánlat csak a Szálloda Szövetség tagjaira érvényes! Részletekért keresse fel szaktanácsadó kollégáink egyikét vagy írjon nekünk!

Az Irtó Trió Kft. elvégzi a kártevőirtást, elkészíti az ezzel kapcsolatos dokumentációt, innovatív megoldásainkkal csökkentjük a környezeti terhelést és egyszerűbbé tesszük partnereinknek a közös munkát. Kedvezményes ajánlatunkat értékesítő kollégánk a felmérés után készíti el Önnek.
Elérhetőségeink: H-1123 Budapest, Jagelló út 1-3. I e-mail: info@hah.hu
tel: +36-1-466-9462
mszesz