Archív - 2015

2018február 09

2015december 21
2015november 09
HOTREC - Sharing economy (2015.11.07.) HOTREC -Sharing economy

Az UNWTO főtitkárának, Taleb Rifai írásbeli és a HOTREC Közgyűlésén elhangzott szóbeli ajánlásával került bemutatásra a HOTREC elemzése és ajánlásai a megosztáson alapuló gazdaságról, mely a működési és gazdasági feltételek kiegyenlítését és egységesítését szorgalmazza "Levelling The Playing Field" mottóval.
A HOTREC véleménye szerint a jelenlegi "szabályozatlan" környezet gyengíti a vendégek biztonságát, a fogyasztók védelmét, igazságtalanul torzítja a versenyt, lehetőséget teremt a szürke gazdaságban való tevékenységre. A megoldásokat a hatóságoknak és a turisztikai szakmának is keresnie kell, így többek között a vendégek regisztrálására, a tevékenység megbízható mérésére, a vendégek biztonságának megteremtésére, a pénzügyi kötelezettségek betartására, a munkavállalói jogok a szálláshelyek környezetében lakók életminőségének védelmére kell megoldást találnunk.

A HOTREC közgyűlésén elfogadott nyilatkozatban HOTREC a fenntartható és felelős turizmus szellemében 10 lépést javasol a hatóságoknak egy egységes, integrált modell kialakítása érdekében. A javasolt módszerek alkalmazásával a megosztásban érdekelt gazdasági szereplők is hozzájárulnak majd a gazdasági és társadalmi célok megvalósításához.
2015október 27
MeetingPlaceBudapest konferencia - 2015. november 26., Hilton Budapest A konferencia a hivatásturizmus, a kongresszusi turizmus helyzetéről szól. A szakma legjobb szakértői előadásaikban és egy vita, panelbeszélgetés keretében keresik a résztvevőkkel közösen a válaszokat a legégetőbb kérdésekre.
«ElőzőKövetkező » 1 2 3

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.