Tagság feltételei

Kik lehetnek a Szövetség tagjai?

 

szállodák

szállodaláncok
éttermek, cukrászdák
szakmai oktatási intézmények
szálloda- és vendéglátóipar területén érdekelt gazdálkodó szervezetek

 


Milyen feltétellel lehet a Szövetség tagjává válni?


A tagság feltétele, hogy a tag a Szövetség Alapszabályában foglalt egyesületi célokat elfogadja, azok megvalósításában közreműködést vállal, aláveti magát az Etikai Kódex rendelkezéseinek és felvételéről a Választmány e-mailes szavazással, egyszerű többséggel dönt.

 

Szállodák, panziók

 

Érvényes működési engedéllyel rendelkező, hazai önálló, ill. lánchoz tartozó szállodák, külföldi tulajdonú magyarországi és külföldön üzemelő magyar tulajdonú szállodák, panziókat fenntartó gazdálkodó szervezetek.


Szállodaláncok


Hazai és külföldi önálló szállodaláncok.


Éttermek, cukrászdák

Éttermeket és egyéb igényes vendéglátó üzleteket fenntartó gazdálkodó szervezetek.


Oktatási intézmények

 

A turizmus területén képzést nyújtó oktatási intézmények.


Társult Tagok

 

Normál Társult tag: az a gazdálkodó szervezet (pl. szállító, szolgáltató, bank, tanácsadó, oktatási intézmény stb.), amely a Szövetség célkitűzéseinek megvalósítását segíteni kívánja.


Stratégiai Társult tag: az a gazdálkodó szervezet (pl. szállító, szolgáltató, tanácsadó, oktatási intézmény stb.) amellyel - a Normál Társult tagokra vonatkozó jogok és kötelezettségek mellett – az MSZÉSZ kölcsönös előnyök alapján szorosan együttműködik meghatározott témákban külön megállapodás alapján.

 

Exkluzív Társult tag: az a gazdálkodó szervezet (pl. szállító, szolgáltató, stb.), amelynek részére a Szövetség biztosítja, hogy adott terméket, termékcsoportot, szolgáltatást - a Társult Tagok között - egyedül kínálja az Egyesület tagjai részére, és amely így kiemelt promóciós lehetőséget kap az Egyesületen belül.  Az Exkluzív Társult Taggal a Szövetség külön megállapodást köt, melyben meghatározzák az együttműködés feltételeit.


Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba