MVI Gundel Károly- díj, Gálaest 2014

2014november 03

Gundel-díjazottak

2014. szeptember 23-án, Gundel Károly születésnapján, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón a Magyar Vendéglátók Ipartestülete bejelentette a magyar vendéglátó szakma legnagyobb elismerésének számító Gundel Károly-díj 2014-es díjazottjainak nevét. Az MVI által alapított díjat – első alkalommal – egy 18 szakmai szervezet képviselőiből álló bizottság ítélte oda a legjobbként kiválasztottaknak. 2014-ben Gundel-díjban részesült:

  • Kalla Kálmán, aki a Gundel étterem séfjeként vált a hazai vendéglátás elismert szakácsává, de dolgozott a washingtoni nagykövetség chéf-jeként is;
  • Hamvas Zoltán, a Gerbeaud és a Michelin-csillagos Onyx étterem társtulajdonosa, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett többek között a Bocuse d’Or versenyen való magyar részvétel sikerében, és az annak 2016.évi európai döntője rendezési jogának megszerzésében;
  • dr. Draveczky Balázs (posztumusz), a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum egykori felejthetetlen igazgatója, számos gasztronómiatörténeti könyv szerzője, aki sokat tett a magyar gasztronómia hagyományainak ápolásáért.


A díjjal járó emlékplakettet és kitűzőt, valamint az ezzel járó oklevelet a díjazottak november 29-én ünnepélyes keretek között vehetik át az MVI gálavacsoráján, a Magyarság Házában.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.