Archív - 2014

2018február 09

2014december 03
Turisztikai pályázati lehetőségek a 2014-2020-as időszakban Kujbus Krisztián, tanácsadó, OTP Hungaro-Projekt Kft.
2014december 19
36/2014. (XII. 17.) FM rendelete az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásról Szóban is megadható a tájékoztatás az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagokról és termékekről, amennyiben folyamatosan jelen van a tájékoztatásért felelős személy, a fogyasztó - kérésére - a tájékoztatást haladéktalanul megkapja az élelmiszer átadásának helyén a vásárlást megelőzően, és a szóbeli tájékoztatás a létesítményben elérhető írásos dokumentumon alapul.
2014november 03
MVI Gundel Károly- díj, Gálaest 2014 Az elismerés hivatalos és ünnepélyes díjátadója az MVI gálaestjén lesz 2014. november 29.-én.
2014október 20
A HOTREC alelnökévé választották Dr. Niklai Ákost Az új elnök az osztrák Susanne Kraus-Winkler, alelnök pedig Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöke lett. Rajtuk kívül az ügyvezetésbe holland, német, ír, spanyol, görög, belga és olasz szakember került be.
2014december 03
How to apply for EU Funding What can your organisation realistically expect?
Source: HOTREC training, EU4U
2014október 06
Európai Parlamenti Konferencia - témája a turizmus fejlesztéséért felelős parlamenti bizottság létesítése Az európai turizmus növekedésének és versenyképességének, további munkahelyek létesítésének elősegítése érdekében sok európai uniós parlamenti képviselő – így a román Ana-Claudia Tapardel és a magyar Újhelyi István - kezdeményezésére, az EU alelnöke, Antonio Tajani jelenlétében az Európai Parlamentben egy parlamenti konferenciát szerveznek október 8-án két jelentős brüsszeli székhelyű európai szakmai szövetség, a HOTREC és a NET aktív részvételével. A konferencia célja, hogy egy, a turizmus fenti céljainak megvalósítását segítő parlamenti albizottság létesítését kezdeményezzék.
A konferencián támogatólag felszólal Kent Nyström, a HOTREC elnöke is.
«ElőzőKövetkező » 1 2

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.