Sokan dolgozunk azon, hogy felélesszük a múlt emlékeit, felkutassuk a múlt "ízeit", mert nem érdemlik meg, hogy a feledés homálya takarja őket. A mai kor eszközeivel élesztjük újjá hagyományainkat, fűszerezve természetes életszemlélettel, megálljt parancsolva a rohanó időnek.
Régi magyar szakácskönyvekből és családi receptekből készítjük a hagyományos ízekre épülő ételeinket, a Csárda a régi kort idéző berendezésével, színvilágával, díszítésével is hozzájárul ezek élvezetéhez.
Töltsön el sok kellemes percet nálunk és engedjen a csábításnak, ha visszavágyna hozzánk...
2016-ban 16 év munkájának köszönhetően a Baranya Megyei Önkormányzat Értéktár Bizottsága a Tenkes Csárdát felvette a helyi értékek sorába, 2021-ben pedig Nemzeti Értékké terjesztette fel.
A „Pannon Borrégió Top 5” 12 éve minden évben az első 5 étterem közé sorolta a Tenkes Csárdát.
A Magyar Turizmus Zrt. Rozmaring díjjal tüntette ki,
illetve 2019-ben is, mint előtte 3 éve, Magyar Turizmus Minőségi díjat kapott.
Kovács Gábor tulajdonosnak 2018-ban Baranya Fejlődéséért Díjat adományozott a baranyai kulturális örökség ápolásában, megőrzésében, a helyi hagyományőrző tevékenységek támogatásában elért eredményei, húszéves kitartó munkájának elismeréséül a Baranya Megyei Önkormányzat.
2019-ben Harkány városa Turizmusért Emlékéremmel,
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a “Baranya Megye 2019. Év Vállalkozója” díjjal, a Magyar Vendéglátók Iparszövetsége 2023-ban Év Éttermese díjjal jutalmazta.
Igazgató
Elhag Fatime
Tulajdonos
Kovács Gábor
Üzemeltető
Pannónia Inferior Kft.
Tagsági igazolvány száma
4073

Térkép