Az Energymarket24 Kft. (EM24) immár 10 éve nyújt innovatív megoldásokkal energiabeszerzési tanácsadást a saját fejlesztésű Minitőzsde rendszer segítségével. A folyamatosan változó piaci kihívásoknak megfelelve a rendszer több generációra felosztható fejlesztéseken esett át. A jelenlegi, alapjaiban megváltozott piacon is kiemelkedő hatékonysággal támogatjuk aktív partnereink energiabeszerzéseit a szerződéskötési folyamat legvégéig, vagy akár a szerződéses időszakon belüli árfixálások esetén is.
Tapasztalt specialistáink bármely közép- és nagyvállalati energiabeszerzéshez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá. A naprakész piac- és szerződéses ismeret továbbá energia tőzsdei információk birtokában milliárdos elkerült költségeket érnek el partnereinknél.
A 2021-ben bevezetett EKR-rendszer működését a Minitőzsde rendszerre fejlesztett EKR-tanúsítvány értékesítési rendszerrel támogatjuk.
Ügyfeleink elégedettsége számokban is rendkívül jól reprezentálható: évről-évre ismétlődő megbízásaink által közel 300 energia beszerzés lebonyolítását támogatjuk, ezzel meghaladva az 5.000 GWh versenyeztetett mennyiséget.

Tevékenység:

  • Energetika
  • Elemzés, tanácsadás
Igazgató
Rakaczki Péter
Tagsági igazolvány száma
2492