A Dajar Kft. a lengyel DAJAR Sp. z.o.o. leányvállalata Magyarországon. Egy modern lengyel vállalat vagyunk, sok éves hagyományokkal és tapasztalatokkal.
Anyacégünk 1989 óta működik, mára piacvezető szerepet tölt be Közép-Európában a vendéglátó- és szállodaipari fogyóeszközök területén és ma már nem csak kereskedelemmel, de saját termékek előállításával is foglalkozik.
Az anyacég három évtizedes múltra visszanyúló szaktudása, a legnagyobb nemzetközi gyártókkal /Villeroy & Boch, Churchill, Sola, Ariane, Bauscher, Arc Intrenational, Degrenne, Bybone, Pasabahce, Zown, Cambro, APS, Pintinox, Zanussi/ történő együttműködésünk és a több ezer forgalmazott termék minősége, valamint a Lengyelországban 9 helyen található nagyméretű raktára az, ami a magyarországi leányvállalat zökkenőmentes működését biztosítja.
Magyarországon kizárólagos forgalmazói vagyunk a Villeroy&Boch porcelán, Sola evőeszközök, Ariane porcelánok és Zown rendezvénybútorok HoReCa területre kínált termékeinek.
Professzionális eszközök széles választékát kínáljuk szállodák, éttermek, kávézók, catering cégek és wellness hotelek, oktatási intézmények részére.
2019-től a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége társult tagja vagyunk.


Tevékenység:

  • Felszerelések - éttermi, szállodai
  • Fogyóeszközök - éttermi, konyhai
  • Bútorok
Igazgató
Aldona Koper-Dabrowska
Tagsági igazolvány száma
2409