Ötödik alkalommal indul újra AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás

2022augusztus. 05

 

Ötödik alkalommal indul újra AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2022. augusztus 7-én vasárnap az RTL Klub műsorán, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával. Az új évadban Magyarország 28 szálláshelye indul 5 régióban a fődíjért.

 

Az ötödik évad az alföldi régió bemutatásával indul, majd sorra kerül a Balaton, Északkelet-Magyarország, Észak-Dunántúl, és a Dél-Dunántúl. A produkcióban elsősorban új hotelek mutatkoznak be, de lesznek olyan korábbi indulók is, melyek jelentősen megújultak az elmúlt évek során. A verseny 2023 januárjában ér véget a döntővel, amelyben ezúttal az évad legjobb 10 szállodája fog versenyezni egymással.

 

Az évadban a legnagyobb változás az lesz, hogy az eddig civil szállodatesztelőket ismert emberek váltják. Feltűnik majd a műsorban Blága Tünde szépségkirálynő, Pál Tamás színész, Czanik Balázs és sokan mások is. Az új évadban is Kecsmár Alexandra vezeti a műsort.

 

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2017-ben indult útjára. Eddig 140 szálláshely mutatkozott be a versenyben. A régiójukban kimagaslóan teljesítők a 2020 és 2021-ben megrendezett Best of AZ ÉV HOTELE szuperdöntőben is megmérettették magukat. A 2010-es évek legjobb szállodája a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett.

 

További információ kérhető:

Serfőző Zsolt, producer

+ 36 (30) 958-010-55

serfozo.zsolt@interakcio.hu

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.