Bemutatkoznak az „Év technológiai újítása” pályázat döntősei

2021augusztus. 19

Az MSZÉSZ LIII. Közgyűlésén, július 14-én került sor a Termék Innovációs pályázat döntőjére, melyről ezen az oldalon számoltunk be.

A nyertes cég, a Bonomi.io termékét már korábban bemutattuk, ezúttal jöjjön azon 3 vállalat bemutatkozója, akik színvonalas pályázatukkal méltó helyet foglaltak el a dobogón.

A döntőbe jutott megoldások


Vendégcsábító, ha a szálloda ügyel rá, hogy a berendezései egészségügyi kockázatoktól mentesítve és alacsony környezetterhelés árán készüljenek.


GRÁNÁT és  KARNEOL »És  Zero PUR« MATRACOK:

A szállodai „Best Seller” GRÁNÁT matrac  270 rugó / m2 rugósűrűségű 5 zónás tasakrugós matrac. A KARNEOL »Zero PUR« matrac egyedülállóan nagy rugósűrűségű, 9 zónára osztott tasakrugós magra épül. Rugózatuk legendás lágy kényelmet, kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó 500 rugó / m2-es saját tanulmányok alapján 9 zónára osztott zónázott edzett acélhuzallal készült tasakrugó mag. Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt teherbíró.

 

Mindkét matrac  esetében a saját fejlesztésű  Zéró Pur technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot ezeknek a gyártásukból, miközben meghagytuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A párnázó réteg és a statikai matracmag között egyedülálló módon folyadékzáró és páraáteresztó Proguest NoOoze membránréteggel szereljük, tehát sem használati baleset, sem tisztítás során nem kerülhet cseppfolyadék a matracmagba, a matrac egyszerűen és gyorsan kiszárítható. A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat. Igény szerint a matrac fekvő két fekvő felülete eltérő keménységű párnázó réteggel is kérhető, így a GRÁNÁT matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban az egyik oldalon a keményebb, a másikon kicsit puhább fekvési komfortot kínálhassunk. A kétféle kényelmi igényt a GRÁNÁT matrac tökéletesen kielégíti. Egyébként szinte lehetetlen küldetés más választékból két eltérő keménységű, egymásra külsőre mégis hasonlító és azonos magasságú matracot találni.

 

Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.

 


 

Az Everguest széleskörű szolgáltatásokat nyújt szállodáknak és különböző vendéglátóipari egységeknek reputáció-, revenue-, valamint marketing menedzsment terén.

A szállásválasztási folyamat három döntő tényezőjét – a vendégvéleményeket, az árat és a megjelenést – szem előtt tartva, a három terület szinergiáit ismerve és kihasználva adatvezérelt jellegüket, ügyfeleiknél bevételnövekedést, erős online reputációt és vendégorientáltabb megközelítést érnek el.


A Calirom Sensoo termék rövid ismertetője:

Integrált szállodai megoldások, hatékony menedzsment az okos szenzoroknak, mobil applikációnak köszönhetően. Teljes online kontroll az extra kényelemért és a gazdaságos üzemeltetésért. Mindezt egy kézből, a Calirom Sensoo rendszer magyarországi disztribútorától, az OMIKRON Informatika Kft-től.

 

A Sensoo rendszer bemutatása:

A Calirom Sensoo rendszer megoldásai a szobába való ellenőrzött belépéstől a szobának az ellenőrzött energiatakarékos működtetéséig, - mint az ellenőrzött szoba hőmérsékletállítás, az ellenőrzött világításvezérlés - arra lettek kifejlesztve, hogy a legigényesebb elvárásoknak is eleget tegyenek úgy a szálloda tulajdonosok, mint a vendégek kőrében is. Az online megoldásnak köszönhetően a szállodai szobák energiafelhasználása folyamatosan nyomon követhető, ezáltal az üzemeltetési költségek kézben tarthatók lesznek.

  • Online és élő kapcsolat minden eszközzel, azonnali esemény és hibaészlelés a PMS rendszerrel való élő kommunikálás révén.
  • A rendszer innovatív megoldásokkal biztosítja a személyzet ésszerűbb irányítását az automatizált rendszereknek köszönhetően.
  • Testre szabott funkciók, melyek kiegészítik a vendégek élményeit.
  • Kifinomult, egyéni, üvegborítású érintőkapcsolók beépítése a vendégek kényelmének megteremtéséért.

Gratulálunk az Everguestnek, az OMIKRON Informatika Kft.-nek és a Billerbeck Budapest Kft.-nek "Az Év Technológiai Újítása" pályázaton elért eredményhez!

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.