Archív - 2013

2015szeptember. 24

2011május 04
Budapest Konferencia Az MSZSZ által 2011. május 4.-én tartott "BUDAPEST TURIZMUSA" konferencia összefoglalója
2013november 15
Állásfoglalás az idegenforgalmi adóval kapcsolatban A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége – a 2014 évi költségvetés, az azzal kapcsolatos adózási jogszabályok néhány napon belül történő elfogadása előtt - ismét szükségesnek tartja felhívni a figyelmet a budapesti IFÁ-val kapcsolatos anomáliákra.
2013július 26
Érdemes kivárni pénztárgép ügyben Bár már három, a NAV-val online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapta meg az engedélyt az MKEH-tól, ezek egyelőre még nem lesznek kaphatók a kereskedőknél. A készülékeket tesztelik, s csak ez után indulhat a sorozatgyártás is, ami további heteket vehet igénybe (Turizmus.com)
2013március 25
MSZÉSZ - MT Zrt SZÉP kártya kampány - felhívás Szállodáink iránti belföldi kereslet élénkítésére kampány.
A nyári, őszi és téli ajánlatok leadási határideje április 30.
2013január 22
MSZÉSZ állásfoglalása az Artisjus 2013 évre megállapított jogdíjairól Álláspontunkat az NGM messzemenően támogatta, ők is a “tényleges igénybevételhez kapcsolódó, az érintett gazdasági szereplők teherbíró képességét figyelembe vevő” rendszert javasoltak kialakítani.
2013március 28
A CALYPSO új, magyar-lengyel vonatkozású kezdeményezése, az „OFF2013” Európai Unió által támogatott „OFF2013” célja egy olyan cseremodell kidolgozása, amely az idősek és az anyagi, illetve egyéb nehézségekkel küzdő családok számára kedvezményes áron teszi majd hozzáférhetővé az üdülés lehetőségét elő-, illetve utószezonban, Magyarországon és Lengyelországban.
2012április 05
Dr. Deák Imre elõadása a Parlamenti Turizmus Nyílt Napon „Több évtizedes várakozás” után még elviselt volna néhány hónapot a szakma, hogy alaposabb előkészítés és mélyebb szakmai egyeztetés nyomán kevéssé általánosító, több érdemi állásfoglalást tartalmazó jogszabály-tervezet kerülhessen a Kormány, majd a Parlament elé
2013december 04
Felhívás a turizmus és vendéglátás ágazati értéktárba való bekerülésről szóló pályázatról A felhívás célja, hogy beazonosítsa azon szálláshelyeket, amelyek építészeti megoldásaik és nyújtott szolgáltatásaik minőségével megfelelnek a Htv.-ben meghatározott definíciónak. Jelentkezni a letölthető formanyomtatvány és a mellékletek (fényképek) hotelstars@hah.hu e-mail címre való megküldésével lehet
2013november 28
A XV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat eredménye Két MSZÉSZ tag is kapott elismerést a XV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton:
II. díjat nyert az Anna Grand Hotel, illetve a lakásvásár médiacsoport különdíját kapott az Oxigén Hotel & Zen Spa.
2013november 11
Stratégiai partnerségi megállapodás az NGM-mel A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - nagyra értékelve a turizmus és vendéglátás területen végzett szakmai és érdekképviseleti munkájukat - öt szervezettel, így Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségével is, stratégiai megállapodást kötött a jogszabályok előkészítésében való részvételről 2013. november 9.-én.
«ElőzőKövetkező » 1 2

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.