Archív - 2012

2021január 29

2012november 20
Ajánlások szállodák részére a kuponos kedvezményes portálokkal kialakítandó együttműködésre A kuponos kedvezményeket nyújtó akciókban való részvételtől a hotelek a tapasztalatok szerint nem számíthatnak a forgalom nyereséget is tartalmazó növekedésére.
2012május 14
Az MSZÉSZ szakmai állásfoglalása a BDTM által kidolgozott Budapest Turizmus Stratégia 2012/2013-1017 anyagról Budapest turizmus stratégiája akkor lehet sikeres, ha az hozzájárul a fővárosban a turizmusban működő vállalkozások, s ebben az esetben a szállodák vendégforgalmának, árbevételének növekedéséhez, elősegíti fenntartható, gazdaságos működésüket.
2012február 17
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének állásfoglalása a Turizmusról és vendéglátásról szóló törvényrõl Egyetértünk az előterjesztés céljával, amely szerint a turizmus és vendéglátás törvényi szabályozása kivételre kerül a kereskedelmi törvény hatálya alól, azt önálló ágazati törvényben szabályozzák.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.