A K&H Bank bemutatja: megjelent a digitális Szép-kártya!

2023december 05

 

A K&H Bank bemutatja: megjelent a digitális Szép-kártya!


A K&H Magyarországon elsőként vezette be a digitális Szép-kártyát a klasszikus plasztikkártya mellett - olvasható a Budapest Business Journal sajtóközleményben.

 

Az innovatív megoldás a digitális bankkártyákhoz hasonlóan működik, azaz érintésmentesen használható terminálokon és okoseszközzel történő fizetéskor, a kijelölt elfogadóhelyeken.

 

A K&H digitális Szép-kártya bevezetése a pénzintézet stratégiai partnerével, a Mastercarddal együttműködve valósult meg. Az innovatív szolgáltatást a meglévő és új K&H Szép-kártyabirtokosok és a K&H bankszámlával rendelkező ügyfelek vehetik igénybe, akik rendelkeznek NFC funkcióval rendelkező, iOS vagy Android operációs rendszerű telefonnal, illetve Apple Watch okosórával.

 

Az új szolgáltatás nem igényel külön szerződést, az ügyfeleknek csupán a K&H Mobile Bankingben kell hozzárendelniük a kártyát az Apple Wallethez vagy a Google Payhez. A digitális Szép-kártya elfogadóhelyek listája megtalálható a K&H Szép kártya oldalán, a helyek száma folyamatosan bővül, várhatóan 2024 közepére a teljes K&H Szép-kártya elfogadóhálózat lefedettségét elérik.

 

"Ma már mindennapi ügyeinket okoseszközökön keresztül intézzük, így a mobiltelefonokkal és okosórákkal történő fizetések is dinamikusan növekednek. Az év első 10 hónapjában ügyfeleink már átlagosan több mint 6700 okoseszközzel történő fizetést hajtottak végre óránként. Miért ne lehetne ugyanez a Szép-kártyák esetében is? Az év legjobb digitális bankjaként ezért kiemelt figyelmet fordítottunk a K&H Szép-kártyabirtokosokra, hogy ők is digitálisan, azaz kényelmesen, mobiltelefonjukkal vagy okosórájukkal használhassák ezt a kártyát" - mondta Molnár Gergő, a K&H Bank lakossági marketing vezetője.

 

Az új fizetési lehetőség bevezetése tovább növelheti a Szép-kártya használatot, amely már az elmúlt hónapban is hatalmasat ugrott: a K&H Szép-kártyákon jóváírt összegek 41%-kal, a költések pedig 35%-kal nőttek tavaly októberhez képest. Ehhez hozzájárult az elfogadóhelyek számának folyamatos növekedése - a K&H Szép-kártya országosan meghaladja a 41 ezret.

 

Forrás: K&H Debuts Digital Szép Card - BBJ

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.