Amennyiben hírlevelünk nem olvasható, kérjük kattintson ide
mszesz
HÍRLEVÉL

MSZÉSZ hírek
Január 12-én indult a Szövetség – öt nagy témakört felölelő, hetente két alkalommal megtartásra kerülő – online webinar-sorozata.
Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi „csendes" időszak kiváló alkalom a munkavállalók szakmai tudásának bővítésére, valamint a nyitásra való tervezett és tudatos felkészülésre.
A tagok részére meghirdetett webinar-sorozat minden szállodaüzemeltetéssel kapcsolatos területet, kérdést érinteni fog.
Várjuk tagjaink jelentkezését az előadásokra.

- Határellenőrzés meghosszabbítása
- Adófizetési kedvezmény, bértámogatás
- A rendezvényekre, vendéglátó üzletekre, szálláshelyekre vonatkozó védelmi intézkedések
- IFA és turizmusfejlesztési hozzájárulás mentesség
- A hiteltörlesztési moratórium meghosszabbítása
- A minimálbérre és a garantált bérminimumra vonatkozó kormányrendelet

Az újévi Facebook sorozatunkban szeretnénk kicsit közelebbről is bemutatni Önöknek a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége mögött álló nagyszerű szakembereket, fantasztikus kollégáinkat!
Az #mszeszteam sorozat által megismerhetik, hogy kik azok, akik a Szövetségért dolgoznak időt, energiát nem kímélve.
Kövessenek Facebookon, hogy elsőként értesüljenek a friss tartalmakról!

Legutóbbi hírlevelünk óta két szálloda, két panzió és egy társult tag csatlakozott Szövetségünkhöz.
Örömmel üdvözöljük új tagjainkat!

A Hotelstars Minősítő Bizottság javaslata alapján a Bíráló Bizottság 2 db 1*-os, 4 db 2*-os, 29 db 3*-os, 14 db 3*superior, 46 db 4*-os, 8 db 4*superior és 1 db 5*-os, valamint 1 db 4*-os wellness és 2 db bronz fokozatú családbarát védjegyet adományozott az alábbi szállodáknak 2020-ban:

A koronavírus járvány következében november végéig országos szinten a belföldi vendégéjszakák száma 35,6%-kal, a külföldieké 76,1%-kal, Budapesten a belföldieké 54,9%-kal, a külföldieké 79%-kal maradt el a tavalyitól.
Nemzetközi hírek
- Az Európai Unió új szabályozása elősegítheti a kkv-k digitalizációját
- Mit mutatnak a turizmus válságból való kilábalásának esélyeiről a különböző felmérések?
- A koronavírus járvány negatív hatásaival szemben ellenállóbbak az un. hibrid hotelek
- Módosult a HOTREC 2021 I. féléves közgyűlésének dátuma
- A Német Szállodaszövetség levele a booking.com foglalási portálnak

- A Shangri-La szállodák COVID-megbetegedés esetére ingyenes egészségügyi ellátásra szóló biztosítást hirdetnek
- A BREXIT számos korlátozást jelent az utazás terén
- Bajban vannak a nagy amerikai légitársaságok
- A TUI vezérigazgatója optimista a nyári keresletet illetően
- A Tripadvisor elindította első virtuális városnézését
- A Sheraton megújult arculattal fogadja vendégeit
- Kínában elmarad a holdújévkor megszokott utazási láz
Társult tagok ajánlatai
A Kärcher ajánlata a BR 40/10 C hengerkefés súroló-szívógép, mely garantálja konyhája és wellness részlege tisztaságát! Keresse HORECA szakértőnket! Födő Erika +36203799283 vagy erika.fodo@kaercher.hu

Dinamikus árazási szolgáltatást, értékesítési tanácsadást nyújtunk szálláshelyeknek. Szálláshely üzemeltetési és befektetés elemzési tapasztalattal rendelkező csapatunk mottója: A piacnak mindig igaza van.

Minden MSZÉSZ Tag 40% kedvezmény kaphat a szállodai vagyon – és felelősségbiztosítás díjából!
Tegyen egy próbát, csökkentse díját, kérje az egyedi, MSZÉSZ kedvezménnyel ellátott konstrukciókat!

Felhőalapú vendéglátóipari rendszerünk könnyen és gyorsan elsajátítható. Korszerű konyhai kijelző rendszerrel, készletgazdálkodási programmal, illetve E-commerce megoldással maximálisan digitalizálhatja a szükséges munkafolyamatokat. Technikai támogatást éjjel-nappal nyújtunk.

Elkötelezett hívei vagyunk az egészséges életvitel megtartása melletti hatékony munkavégzésnek. Cégünk ebben nyújt segítséget, amelyhez a Herman Miller világhírű, ergonomikus munkaszékei párosulnak. Konzultációval egybekötve, bemutatótermünkben kipróbálhatja az általunk kínált összes terméket.

Mi már tervezzük a jövőt, a Zsoldos Pálinka Manufaktúra a bizalom alapjaira építve igyekszik segíteni az újrakezdést. Valljuk, hogy a jó pálinka gasztronómiai élmény, kínálják Önök is díjnyertes párlatainkat!

Hamarosan oldódnak a szigorítások és nyithatnak a szállodák, de a vírus még velünk marad. Fontos, hogy ezek után is zökkenőmentes legyen a működés, ezért gondoskodjon a megfelelő fertőtlenítésről! Erre nyújtunk egy kiváló megoldást a következő termékkel:

Gyárunk 1916 óta, több, mint 100 éve foglalkozik minőségi bútorgyártással: mindent gyártunk, ami a tökéletes éjszakai alvást egészséges és prémium termékekkel szolgálja. (matracok, ágyak, kanapék, ülőgarnitúrák, fotelek) Nézze meg egyedi ajánlatunkat!

A konyhában használja ki a Jar fertőtlenítő zsíroldó hatékonyságát, az egyéb helyiségekben használja ki a Mr. Proper többcélú fertőtlenítő tisztítószer szinte minden felületre kiterjedő egyszerű és hatékony megoldásait. Hatékony a burkos vírusok ellen is!

AMED-TECH Kft. az izom- és idegstimuláló készülékek, TENS készülékek, elektródák, kábelek, gyógyászati segédeszközök és egészségmegőrző termékek webáruháza. Professzionális légtisztítók a tiszta levegőért - AernoviR. Maximális rehabilitációért StimaWell EMS. Gép bérlés csak nálunk!

A túl sok helyet foglaló kommunális és szelektív hulladékok gyűjtése és tömörítése mindig, minden esetben megéri! A hulladékot nem csak szelektíven lehet gyűjteni, de lehet tömöríteni, bálázni, sőt még komposztálni is!

Elindult hazánk első Hotel TV webáruháza! Gyors és szakszerű megoldásra van szüksége? Válogasson ízlése szerint és kérjen tanácsot szakembereinktől! Minden, ami TV, kijelző, a hozzájuk megfelelő tartó és a nélkülözhetetlen TV hálózat, az antennától a végpontig, megtalálható nálunk! www.hoteltvshop.hu

Ön honnan szerzi be a szállodai textíliát? Külföldről vagy itthonról? Külföldről történő beszerzés bár olcsóbb, de nagy mennyiségben rendelhet, hosszú határidővel, a minőség pedig bizonytalan. Ezzel szemben a magyar gyártó, minőségben és határidőben megbízhatóbb, és a helyi gazdaságot is támogatja.

Az Alex Fémbútor Kft. kiemelt figyelmet fordít a termékeinek fejlesztéseire. Legfőbb szempontok nemcsak a kinézet, hanem a kényelmi faktor és a helytakarékosság maximalizálása. Tekintse meg akciós kínálatunkat akár raktárkészletről:

Igényes, minőségi függönyök, rengeteg féle mintával, színben és anyagminőségben kínálunk, ami bemutatótermünkben személyesen is megtekinthető. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet, majd ezt követően igyekszünk gyorsan elkészíteni, igény szerint feltenni.

Legyen szó normál vagy szélesített, beépíthető, fiókba illetve bútorba szerelhető típusról, nálunk biztosan megtalálja a szálláshelyének legmegfelelőbb széfet a hétköznapitól a felső kategóriás termékig. Egyes termékeink különböző színekben és akár RFID kártyás nyitással is elérhetőek.

Fontos, hogy ha eljön az újranyitás napja, akkor a vendéglátóhelyek készen álljanak arra, hogy a legbiztonságosabb környezetet biztosítsák rég nem látott vendégeik számára. A Tork összegyűjtötte a leghasznosabb higiéniai és szakmai információkat, tippeket és trükköket, hogy Önnek csak a legfontosabb dologgal kelljen törődnie: a vendégeivel.

A budapesti Horvát Service Kft. Méhész Mónika tulajdonos vezetésével, a professzionális takarítási szolgáltatás mellett egy csodálatos új, ipari mosoda megnyitásával szeretne segítséget nyújtani minden kedves jelenlegi és lehetséges jövőbeli partnerének, országosan.

A Berker kapcsolócsaládjai között mindig találunk olyan design-t, ami illeszkedik a megálmodott enteriőrbe. Ez nem egy szubjektív megállapítás, hiszen ezek a különleges kapcsolók olyan rangos dizájn-díjakat hódítottak el, mint a Red Dot, a Good Design, a German Design Award vagy az iF DESIGN AWARD.

Az Electrolux új 8 kg-os kapacitású félipari mosógépe és szárítógépe a SIRHA kiállításon mutatkozott be a magyar közönségnek.
Számos kisvállalkozás (panziók, éttermek, fodrászatok, kozmetikai szalonok, fitneszklubok, takarítócégek, stb.) számára jelent tartós és gazdaságos megoldást.
Elérhetőségeink: H-1123 Budapest, Jagelló út 1-3. I e-mail: info@hah.hu
tel: +36-1-466-9462
mszesz