A Hotel Unio a város kereskedelmi és üzleti negyedében a Körúttól 1 percre található. Kényelmes sétával 10-20 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szép- művészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság. Nem kell autóba ülni akkor sem, ha esetleg valami szórakozási lehetőségre vágyik az ember, mert rengeteg színház és szórakozóhely is fellelhető a közelben.
50 db igényesen kialakított, századelejét idéző bútorokkal berendezett szobáinkban a XXI. század technikai berendezései teszik kellemesebbé a vendégeink kényelmét. Telefonnal, minibárral, színes televízióval és széffel ellátott szobáink szabályozható légkondícionálással is rendelkeznek.
A hotel belső világa tökéletes harmóniában egyesíti a feltételeket ahhoz, hogy ha kell oázisa legyen az élet pihentető óráinak, ha kell ösztönző környezet az emberi szellem alkotó gondolatainak megteremtéséhez.
A 24 órás recepció-szolgálatunk a programok széles választékával áll vendégeink rendelkezésére, hogy segítsen Budapest szépségeinek feltárásában.
Az Ön számára is hozzáférhető myHotspot ingyenes internet szolgáltatásunk kényelmes és egyszerű megoldást kínál a biztonságos és nagy sávszélességű Internet eléréséhez.
Igazgató
Kári János
Tulajdonos
Hansa Hellas Hunnia Kft.
Üzemeltető
Hansa Hellas Hunnia Kft.
Tagsági igazolvány száma
530/A