Bemutatkozás

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége – amely 1968. március 30-án 17 szálloda részvételével alakult – a magyar turizmus és vendéglátás egyik meghatározó szakmai szervezete. Jelenlegi tagsága meghaladja a 640-et. Közöttük található közel 450 szálloda, mintegy 39.000 szállodai szobával - melyek a hazai hotel kapacitás kb. 60 %-át képviselik - továbbá 8 szállodalánc, 38 önálló étterem,17 közép- és felsőfokú oktatási intézmény, több mint 125 társult tag.

 

Az MSZÉSZ szakmai, érdekképviseleti tevékenységét – az egész országot lefedve – 7 Régióban fejti ki, s így megjeleníti Magyarország különböző területein – Budapesten, a vidéki nagyvárosokban, üdülő és gyógyhelyeken - elhelyezkedő, különböző kategóriájú és típusú szállodák és vendéglátó üzletek érdekeit.

 

Az MSZÉSZ célja a Magyarországon a szálloda és vendéglátóiparban működő vállalkozások politikamentes szakmai, - és érdekképviselete, lobbizás annak érdekében, hogy az ágazatban működő vállalkozások részére olyan gazdasági és szabályozási környezet alakuljon ki, amely segíti annak fenntarható működését, fejlődését. Meggyőződésünk, hogy a turizmus, s ezen belül a szállodaipar és a vendéglátó vállalkozások sikere, elősegíti az ágazat nemzetközi versenyképességének erősödését, s hozzájárul a magyar gazdaság sikeréhez úgy az állami és önkormányzati adóbefizetések révén, mint a foglalkoztatás terén.


Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

448

Szálloda

39.254

Szállodai szoba