Tagság előnyei, feltételei

Milyen szolgáltatásokat nyújt az MSZÉSZ tagjai részére?

 

 • Szakmai és érdekképviselet
 • Szakmai, adóügyi és jogi tanácsadás
 • Értékesítési, marketing akciók szervezése
 • A szállodák piacra jutásának elősegítése
 • Tájékoztatás a hazai szállodaipar eredményeiről, aktuális kérdéseiről
 • Közgyűlések, régióülések, továbbképzések, szemináriumok szervezése
 • Kedvező beszerzési lehetőségek az MSZÉSZ exkluzív, stratégiai és rendes társult tagjainál
 • Évente a tagokat bemutató kiadvány elkészítése

 

Kiállítási lehetőség

 

 • Rendes és Stratégiai Társult tagok részére, akik legalább 3 hónapja tagjai a Szövetségnek:

A régióüléseken és a közgyűléseken az arra kijelölt helyen kiállíthatnak. A helyszínen kapnak egy „helyi” rendezvény asztalt és két széket. Az asztal mögött és/vagy előtt (a helyszíntől függően) felállíthatják marketing eszközeiket, kb. az asztal szélességében és max.  2 méter magasságban (ha elfér). Saját pult, gép, ágy stb. elhelyezése is csak az asztal helyén lehetséges. Ilyen esetekben asztalra már nem tarthat igényt. Azok a kiállítók, akik ételt-italt kóstoltatnak és ezzel hozzájárulnak a kávészünetekhez, plusz egy asztalt, illetve annak megfelelő helyet kaphatnak.

 

 • Exkluzív Társult tagok részére:

A régióüléseken és a közgyűléseken a kiállítók között, kiemelt, előre egyeztetett helyen jelenhetnek meg, a rendes Társult Tagokra vonatkozó feltételek szerint.

Ezen kívül az ülésteremben elhelyezhetnek 2db roll-up-t, melynek szélessége max. 1 méter, magassága max. 2 méter lehet (ha elfér), vagy ennek megfelelő nagyságú más marketing eszközt.

 

 • Kiemelt Támogatók részére:

A régióüléseken és a közgyűléseken a kiállítók között, kiemelt, előre egyeztetett helyeken jelenhetnek meg, a rendes Társult Tagokra vonatkozó feltételek szerint.

Az ülésteremben és további egy, előre egyeztetett helyen elhelyezhet 1-1 db pop-up-t vagy sajtófalat, melynek szélessége max. 4 méter, magassága max. 2,3 méter lehet (ha elfér).

A szekciótermekben elhelyezhet 1-1 roll-up-t, melynek szélessége max. 1 méter, magassága max. 2 méter lehet (ha elfér).

Az ülésteremben és a szekciótermekben előre egyeztetett asztalokon (nem a székeken!) elhelyezheti prospektusait, szórólapjait.

 

Milyen feltételei vannak a tagságnak?

 

Az Egyesület tagjai lehetnek: szállodákat, panziókat, szállodaláncokat, éttermeket, vendéglátó üzleteket fenntartó gazdálkodó szervezetek és szakmai oktatási intézmények.

 

A tagság feltétele, hogy a tag az Egyesület Alapszabályban foglalt egyesületi célokat elfogadja, azok megvalósításában közreműködést vállal, aláveti magát az Etikai Kódex rendelkezéseinek, és felvételét a Választmány elfogadja.

 

Szállodák, panziók

Érvényes működési engedéllyel rendelkező, hazai önálló, ill. lánchoz tartozó szállodák, külföldi tulajdonú magyarországi és külföldön üzemelő magyar tulajdonú szállodák, panziókat fenntartó gazdálkodó szervezetek.

 

Szállodaláncok

Hazai és külföldi önálló szállodaláncok.

 

Éttermek, Cukrászdák

Éttermeket és egyéb igényes vendéglátó üzleteket fenntartó gazdálkodó szervezetek.

 

Oktatási intézmények

A turizmus területén képzést nyújtó Oktatási intézmények.

 

Társult Tagok

Rendes Társult tag: az a gazdálkodó szervezet (pl. szállító, szolgáltató, bank, tanácsadó, oktatási intézmény stb.), amely az Egyesület célkitűzéseinek megvalósítását segíteni kívánja.

 

Stratégiai Társult tag: az a gazdálkodó szervezet (pl. szállító, szolgáltató, tanácsadó, oktatási intézmény stb.) amellyel - a Rendes Társult tagokra vonatkozó jogok és kötelezettségek mellett – az MSZÉSZ kölcsönös előnyök alapján szorosan együttműködik meghatározott témákban külön megállapodás alapján.

 

Exkluzív Társult tag: az a gazdálkodó szervezet (pl. szállító, szolgáltató, stb.), amelynek részére az Egyesület biztosítja, hogy adott terméket, termékcsoportot, szolgáltatást - a Társult Tagok között - egyedül kínálja az Egyesület tagjai részére, és amely így kiemelt promóciós lehetőséget kap az Egyesületen belül.  Az Exkluzív Társult Taggal az Egyesület külön megállapodást köt, melyben meghatározzák az együttműködés feltételeit.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

456

Szálloda

39.857

Szállodai szoba