Híreink

2016április 13
Sirha Budapest 2016. május 9-11. Széleskörű és innovatív helyi és nemzetközi kínálat

Több, mint 20 000 szakmai látogató

Szakmai konferenciák

Bocuse d’Or európai döntő

Látogasson el a kiállítás hivatalos oldalára:
http://sirha-budapest.com/hu
2016március 30
Deklaráció a magyar gasztronómiáról A turizmus és a gasztronómia erőteljesebb összefonódását és közös népszerűsítését célozza az a megállapodás, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Turizmus Zrt., valamint 17 szakmai szervezet írt alá március 24-én, Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban.
2016március 21
Megjelent a Vendéglátás magazin márciusi száma Mit is jelent a Scoville-skála és miért is csíp a chili, no meg miért is szeretjük ezt a fajta erősséget?Mit főztek az OKÉS-döntő és a Bocuse d'Or hazai legjobbjai? Mitől vált olyan sikeressé az északi konyha?
Legújabb számunkból kiderül továbbá, milyen kreatív ötletekkel lehet a kisgyermekeket rábírni az új ízek megkóstolására, mi is valójában a különbség a grillezés és a barbecue között, és hogyan lehet kreatív sörkoktélokat készíteni.
Megismerhető Paul Bocuse lyoni éttermének titka és az, hogy miként lehet szinte változatlan étlappal fél évszázadon át megtartani a három Michelin-csillagot.

Előfizetés itt: http://vendeglatasmagazin.hu/elofizetes/
2016március 18
Állami kitüntetés Pintér Katalinnak A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetéssel ismerték el Pintér Katalin, a Gerbeaud cukrászda, az Onyx étterem és az Émile-Buda tulajdonos ügyvezetője munkásságát.
A köztársasági elnök által adományozott díjat az indoklás szerint Pintér Katalin a magyar gasztronómia világszínvonalúvá fejlesztése terén meghatározó jelentőségű és nemzetközi megmérettetés tekintetében áttörést hozó, több szakmai területen is elsőrangú és példamutató munkája elismeréseként kapta.
A díjat a Nemzetgazdasági Minisztérium március15-i ünnepségén Varga Mihály miniszter adta át.

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

400

Szálloda

35.000

Szállodai szoba

Stratégiai partnerek