Híreink

2016október 18
Új generációk,új fogyasztók, új válaszok – PwC kiadvány Gondolkodott már azon, hogy milyen igények és ebből fakadóan milyen szokások és trendek határozzák meg a fogyasztók döntéseit? Ebben a kiadványban a PwC 7 olyan fogyasztói trendet azonosított, mely korunk termékfejlesztéseit, innovációit és újfajta piaci lehetőségeit meghatározza.
2016október 10
A Kolping Hotel 20. születésnapi ünnepségét tartotta Az ünnepség keretében az MSZÉSZ elnöke, Niklai Ákos hangsúlyozta, hogy a szálloda a családbarát szállodáknak követhető, jó példát mutat, e téren iskolát teremtett.
A szálloda igazgatója, Baldauf Csaba a 20 éves magas színvonalú szakmai és vezetői munkája, valamint az MSZÉSZ vezetésében a szállodaipar növekedése, feltételeinek javítása érdekében hosszú évek óta végzett munkája elismeréseképpen Marencich Ottó emlékplakettet kapott.
2016szeptember. 29
Budapestért díj Flesch Tamásnak Budapestért díjat kap Flesch Tamás, a Continental Group ügyvezető igazgatója, a Hotel Parlament igazgatója.
A Szállodaszövetség ezúton is gratulál a sikeres turisztikai szakembernek a kitüntetéshez.
2016szeptember. 06
Kilenc magyarországi szálloda nyert World Travel Awards díjat Huszonharmadik alkalommal hirdették ki a turisztikai szakma Oscarja, a World Travel Awards díj nyerteseit, melyek közt idén is 9 hazai szálloda szerepel.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

400

Szálloda

35.000

Szállodai szoba

Stratégiai partnerek