Híreink

2015április 07
Sajtóközlemény: ETO PARK HOTEL**** Győr és LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior Az ETO PARK HOTEL**** Győr és a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior szálloda munkatársai továbbra is várják a vendégeket!
2015március 16
Vizes világbajnokság Magyarországon 2017-ben A magyar Kormány és a parlamenti pártok pozitív állásfoglalása alapján Magyarország rendezi meg 2017. július-augusztusában a FINA Felnőtt Világbajnokságot úszásban, vízilabdában, műugrásban, műúszásban, nyíltvízi úszásban és óriás toronyugrásban.

Helyszín: Budapest és Balatonfüred
Az időpontot a Forma 1 mogyoródi futamának és a 2017-es atlétikai világbajnokság időpontjának véglegesítése után határozzák meg.

A magyar jelentkezést – a kormányzati vállalásokon túlmenően - erősítette az MSZÉSZ által összeállított szállodai lista, mely a hazai szállodai kapacitás mennyiségéről és minőségéről egyértelműen meggyőzte a FINA-t.

A Világbajnokság Szervező Bizottságába meghívást kapott Dr. Niklai Ákos, az MSZÉSZ elnöke is. Az MSZÉSZ természetesen közreműködik a majdani vendégek részére a lehető legjobb szállodai elhelyezések biztosításában.
További részletek megismerését követően részletes tájékoztatást fogunk adni a szállodák vezetőinek.
A vizes világbajnokság az egyik legnagyobb nemzetközi sportrendezvény, amin nagyszámú versenyző, kísérő és érdeklődő vesz részt, így turizmusunk számára jelentős keresletet, plusz bevételt jelent.
2015március 11
Az MSZÉSZ gratulál a 2014. évi Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjat elnyerő szállodáinak A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen idén XVI. alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, amelyen az MSZÉSZ alábbi tagszállodái értek el kiemelkedő eredményeket:
• New York Palota - Boscolo Budapest (Örökségvédelmi kategóriában a szállodák között I. helyezés)
• Thermal Spa és Hotel Castello****, Siklós (a Lakásvásár Médiacsoport különdíjasa)
• Art Hotel, Szeged (a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége különdíjasa)
2015január 19
Összefoglaló az MSZÉSZ 2014. évi tevékenységeiről, eseményeiről Milyen témákkal foglalkozott az MSZÉSZ 2014-ben?
2018február 09
2018február 09
2015szeptember. 24
«ElőzőKövetkező » 1 ... 5 6 7 8 9 10

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

400

Szálloda

35.000

Szállodai szoba

Stratégiai partnerek