A Turizmus Kft. az elmúlt két évtizedben az egyetlen, havi, szakmai magazin kiadójából komplex szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött.

Ma már a kiadói tevékenység az alábbi területekre terjed ki:
• turisztikai szakmai kommunikáció (Turizmus.com – havi magazin, turizmus.com – szakmai portál, turizmus.com Bulletin – napi szakmai hírlevél, TOP 50 – a turizmusban legbefolyásosabb személyiségeket bemutató kiadvány),
• corporate turisztikai kommunikáció (Business Traveller Hungary – szakmai magazin, businesstraveller.hu – szakmai portál)
* vendéglátóipari/gasztronómiai B2B kommunikáció (Vendéglátás - havi, szakmai magazin, vendeglatasmagazin.hu - szakmai hírportál és heti szakmai hírlevél)
• bel- és külföldi vendégeket szolgáló kommunikáció (Official Budapest City Map – negyedévente megjelenő budapesti turistatérkép,

A kiadó a fentieken kívül szakmai rendezvények szervezésével (a Turizmus ágazat évadnyitó gálája, az Utazás Kiállítás turisztikai szakmai konferenciája, a Business Excellence corporate piaci díjátadó gála, MICE Business Day - a MICE-piac szereplőinek és vásárlóinak szóló workshop stb.) is foglalkozik.

A Trend FM hullámhosszán az egyetlen, a turizmus ágazat üzleti kérdéseivel foglalkozó, heti műsor szerkesztése is a Turizmus Kft.-hez kötődik.

Mindezeken túl a Turizmus Kft. tulajdonába tartozó PR in Hungary Kft. számos nemzeti turisztikai hivatalnak, valamint hazai és külföldi turisztikai szolgáltatónak nyújt pr-/kommunikációs tevékenységet.

Ha megpróbáljuk egyetlen mondatban megfogalmazni a cég tevékenységét, akkor talán azt mondhatjuk, hogy a Turizmus Kft. a turizmus ágazat központi hírforrása.

Tevékenység:

  • Kiadványok, szaklapok
  • Online média
  • Rendezvény helyszín, szervezés
  • Online marketing
Igazgató
Gál Pál Zoltán ügyvezető
Tagsági igazolvány száma
2006