A RAUCH 1919 óta működő családi vállalat. Megalapítása óta a vendéglátó ipar megbízható partnere az Alpoktól Magyarországon át egészen a Szaharáig. A szakértő és megbízható disztribúciós partnerekkel közösen kínálunk minden HoReCa célcsoport számára gyümölcsleveket, gyümölcsitalokat, jegesteákat, valamint kávéitalokat.
A kiemelkedő minőség, az erős márkák, változatos kiszerelés típusok és ízek széles választéka teszi a RAUCH-ot minden HoReCa szegmens számára kompetens italgyártóvá.

A RAUCH konszern tevékenységi körébe négy stratégiai üzletág tartozik. A márkatermékek – mint a Happy Day, a Bravo, a HeyHo, a Yippy, a RAUCH Mytea, a Cafemio – előállításán és forgalmazásán kívül a vállalat szilárd pozíciót szerzett az úgynevezett „business to business” területen is; gyümölcslé-koncentrátumokat, valamint félkész termékeket gyárt, és értékesít más nemzetközi vállalatok számára. A harmadik stratégiai üzletág a bértöltés. Ebben az esetben a RAUCH, mint szolgáltató végzi a termékek töltését egyéb italgyártók, illetve forgalmazók számára saját csúcstechnológiával felszerelt üzemeiben, amelyek egyaránt alkalmasak fémdobozok, papírdobozok, valamint PET- és üvegpalackok töltésére.

IDEÁLIS PARTNER A HORECÁBAN

Siker a vendéglátásban
• Termékeink a kiváló minőségnek és a folyamatos innovációnak köszönhetően sikeresek a gyümölcslé és a jegestea kategóriákban.
Hagyományokban gazdag családi vállalkozás
• A RAUCH nem egy arctalan nemzetközi konszern, hanem egy mai napig sikeres és fejlődő osztrák családi vállalkozás.
Átfogó választék, egyénre szabott megoldások
• A termékek, kiszerelések és megoldások egyedülálló sokszínűsége minden HoReCa partnerünk igényét képes kielegíteni.
BIO, 100% gyümölcstartalommal, hozzáadott cukor nélkül
• Színező-, adalékanyagok és tartósítószerek nélküli termékek a RAUCH választékában.
Erős partner, széleskörű szervizhálózattal
• Országos lefedettségű értékesítési és szervizhálózatunk minden munkanap partnereink rendelkezésére áll.

Tevékenység:
gyümölcslé, ital, jegestea, kávé

Tevékenység:

  • Ital, kávé, tea
Igazgató
Kardos Gábor
Tagsági igazolvány száma
2362