Kicsi, családias, belvárosi, Boutique-Hotel, egyedi dizájn szobákkal, lakosztályokkal és sok wellness szolgáltatással.

A Janus Boutique Hotel & SPA, a város szívében, a vasútállomástól 100 a strandtól 500méterre, a régi fő utcán található.

A szálloda az első magyar „butikhotel”, amelyben minden szoba különbözik a többitől. Ez az új hotelkoncepció, amely világszerte nagy sikereket ér el, most Magyarországon is kipróbálható. Lényege, hogy a vendég hangulatának, ízlésének megfelelő szobatípusok közül választhat, s akár minden nap más „világban” érezheti magát anélkül, hogy kimozdulna a szállodából. Viszont átköltözhet a szomszéd szobába. Pároknak, nászutasoknak különösen ajánlott.

Az épületegyüttes egy régi evangélikus imaház és egy hajdan-volt iskola összeépítésével jött létre, Makovecz Imre tervei szerint. 2004-2012-ig egy új koncepció megvalósításával olyan egyedi tervezésű Dizájn szobákat hoztak létre melyek mind más stílust képviselnek.

A szálloda alagsorában működik a vendégek kedvence, a Janus Wellness/ SPA. Itt minden együtt van, ami az aktív pihenéshez és a relaxációhoz szükséges: uszoda, finn szauna, infra szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, kondicionáló terem, szolárium. Az új dizájn szobák a Wellness szolgáltatásokkal kombinálva egyedi élménnyé varázsolják a Siófokon eltöltött napokat.

Igazgató
Vincze János
Tulajdonos
Vincze János
Üzemeltető
Balaton Mini Service Idegenforgalmi Kft.
Tagsági igazolvány száma
366