A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amely a következő években szinte teljesen megújul.

Az 1967-ben alapított Hungexpo a kezdetektől elkötelezetten és professzionálisan végzi szakkiállítások, vásárok szervezését belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával ma már Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás- és konferenciaszervezője. Állandó kiállítási területének, a Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központnak kereskedelmi célú értékesítése a cég működésének másik fontos alappillére.

A 2019-ben indult és 2021-ben záruló revitalizációs program eredményeképpen a főváros egy 21. századi kiállítási és konferencia helyszínnel gazdagodik, amely tovább erősíti a Hungexpo piacvezető szerepét itthon és a régióban.

A Hungexpo 2005-ös privatizációja új fejezetet nyitott a cég életében. Az francia GL events cégcsoport megnyitotta az utat olyan hatalmas nemzetközi konferenciák és kiállítások előtt, mint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kongresszusa, az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) éves közgyűlése, vagy a világ egyik legjelentősebb gasztronómia seregszemléjének, a Sirha-nak a megrendezése. Emellett 2016-ban Budapest és a Hungexpo adott otthont a nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntőjének.

A Hungexpo Zrt. 1999-ben szolgáltatási kategóriában elnyerte a legrangosabb hazai elismerést, a Nemzeti Minőségi Díjat. Ganczer Gábor vezérigazgató pedig a főváros kereskedelmi és turisztikai életében betöltött innovatív vezetői szerepének elismeréseként 2019-ben vehette át a Budapestért díjat.

A megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ európai színvonalú környezetet kínál a kiállítóknak, konferencia szervezőknek és a látogatóknak.

Tevékenység:

  • Rendezvény helyszín, szervezés
Igazgató
Ganczer Gábor
Tagsági igazolvány száma
2244/A