Szállodánk 12 nemdohányzó légkondicionált szobával rendelkezik, amelyek közül 3 kétágyas és 8 franciaágyas elrendezésű. Minden szobában található minibár, szobaszéf, telefon, LCD Tv.
Széleskörű egészségügyi szolgáltatásokkal (fizioterápia, gyógymasszázs, gyógytorna, Nordic Walking, PSA, EKG, EIS stb.) várjuk vendégeinket. Kamerával felszerelt ingyenes, zárt pakoló biztosított. A szálloda recepciója egyben drinkbárként is üzemel.
Az eredetileg 60-as években épült kubatura átépítése során egy letisztult, nagyon élhető és funkcionális épület született, amely megjelenésében maximálisan tiszteli a természetes környezetet, illeszkedik a tájba. Az épületet övező, fekete fenyőkkel ölelt kert, a kialakított pihenők mind-mind a kényelmet, a kikapcsolódást szolgálják.
A cél egy, a nyugat-európai CureHouse-ok mintájára megvalósuló létesítmény megalkotása volt, amely egyaránt alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra illetve egészségügyi, rekreációs és közérzetjavító szolgáltatások igényes, magas szintű nyújtására. A XX. század eleje már jól ismerte ezt a formát: modern tartalommal megtöltve reneszánszát éli.
Igazgató
Balaskó Tamás
Tulajdonos
Pécsi Poliklinika Kft
Üzemeltető
Pécsi Poliklinika Kft
Tagsági igazolvány száma
834

Térkép