A családias hangulatú Hotel Spa Hévíz az egyetlen szálloda Hévízen, amely a világhírű és egyedülálló gyógytó közvetlen közelében található.
A klasszicista stílusú épületben kialakított szálloda 54 , részben erkélyes egy- és kétágyas, légkondicionált, nemdohányzó szobával, illetve apartmannal várja minden kedves pihenni- és gyógyulni vágyó vendégét. A szobákban TV, minibár, telefon, zuhanyzó/kád, szobai széf gondoskodik a vendégek kényelméről.
Szállodánkban a száz éves hagyományokat alkalmazva, de a legkorszerűbb szakmai elvárásoknak megfelelő környezetben képzett szakorvosaink és terapeutáink állnak vendégeink rendelkezésére.

Szállodánkban elsősorban a komplex tradicionális hévízi gyógykúrát alkalmazzuk, amely sok más mellett számos reumatológiai és mozgásszervi betegségben szenvedőnek ajánlott, így a különböző degeneratív, kopásos és meszesedéses, gyulladásos, anyagcsere és egyéb ízületi- és gerinc megbetegedésben, ún. lágyrész (kötőszöveteket érintő) reumában, anyagcsere csontbetegségekben, vagy másodlagos ízületi betegségben szenvedőknek ajánlott.
Szállodavezető
Titczné Fodor Edith
Üzemeltető
Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház
Tagsági igazolvány száma
463/A

Térkép