Szállodánk közel 5 évtizedes múltra tekint vissza, melynek nemesbítését és nívójának megőrzését tűztük ki célul a teljes szállodai infrastruktúra és szolgáltatás paletta megújításával, így alakítva egy mai vendégigényeknek maximálisan megfelelő, a Keszthelyi-öbölben egyedülálló szálláshelyet. Élvezze exkluzív szolgáltatásainkat, pihenjen hatalmas wellness részlegünkön vagy fogyasszon egy jéghideg koktélt a panorámateraszunkon.
Kibővült wellness részlegünk immáron három szinten várja kikapcsolódni vágyó vendégeinket az év minden napján. Fenséges utazásra invitáljuk vendégeinket a wellness és a spa világába: exkluzív masszázs- és kozmetikai kezelések, tágas medencék és pihenőterek, káprázatos balatoni panoráma.
Szállóvendégeink reggelis vagy félpanziós ellátást vehetnek igénybe, amely svédasztalos reggelit, illetve félpanziós ellátás esetén svédasztalos vacsorát is tartalmaz.
Ha megéhezne ebédre próbálja ki szállodánk A’ la Carte éttermét, ahol a legkedveltebb ételeket séfünk új, izgalmas köntösbe burkolva prezentál a tányérokon! A szemet gyönyörködtető ízek és formák és ínycsiklandozó ízkombinációk, szezonálisan megújuló kínálattal valódi élmény a gasztronómia megszállottjainak.
Szállodai konferencia részlegünk a recepcióról külön bejáraton és lifttel megközelíthető, balatoni panorámás termünk és a hozzátartozó terasz gyönyörű látványt biztosít, mely garantáltan felejthetetlenné teszi rendezvényét. A konferenciaközpont kialakításából adódóan akár több rendezvény párhuzamosan lebonyolítható. A rendezvényi étkeztetést és kávészüneteket igény esetén konferenciatermeinkben, a konferencia lobbyban vagy szálloda éttermében szolgáljuk fel.
Vállaljuk találkozók, megbeszélések, tárgyalások és csapat összekovácsoló események szervezését, teljeskörű kivitelezését. Az impozáns helyszín mellett, professzionális kiszolgálás és a megszokottól eltérő, exkluzív programlehetőségek egyedivé teszik rendezvényét, amire garantáltan évek múlva is kellemes emlékként tekintenek vissza munkatársai.
Háromszintes wellness részlegünk és számtalan extra szolgáltatásunk gondoskodik arról, hogy a rendezvények résztvevői szabadidejükben feltöltődhessenek és minőségi időt tölthessenek a Balaton partján.
Ügyvezető igazgató
Csere András
Üzemeltető
Hotel Helikon Szállodaüzemeltető Kft.
Tagsági igazolvány száma
1111