Gazdagodjon élményekkel Ön is Simontornyán, és tapasztalja meg az igazi minőséget a Fried Birtokon, családbarát környezetben!

A Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett Fried Kastélyszálló Resort egész évben várja Önöket wellness-fitness szolgáltatásaival, kirándulás- és programlehetőségeivel, valamint speciális csomagajánlataival! A hotel számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során.

Simontornya egy Balaton környéki, csendes, Tolna megyei kisváros. A Kastély egy álomszép, több hektáros birtokon helyezkedik el, ahol a francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. Az elmúlt évek folyamán a Fried Kastélyszálló Resort - a Kastély, a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesével – igazi Főúri Birtokká nőtte ki magát. A Fried Birtok épületei különböző stílusban kerültek berendezésre, így míg a szecessziós stílusú Kastély vendégei az elegáns és romantikus szobákban hajthatják álomra fejüket, addig a Liliom szárny vendégei a modern stílusú bútorok kényelmét élvezhetik. A vadászház a családias légkör megtestesítője.
Igazgató
THURÓCZY LÁSZLÓ
Tulajdonos
CETEMCOM Kft.
Üzemeltető
CETEMCOM Kft.
Tagsági igazolvány száma
639