A Borászatban elért eredményekhez méltóan, és egy rég dédelgetett vágyálom valóra válásával született meg 2008-ban Gere Attila családi vállalkozásának újdonsága: a korábbi Panzió teljes átalakításával, és kibővítésével felépült Crocus Gere Bor Hotel -Wine Spa****, mely egyedi szolgáltatásokkal, és különleges hangulattal várja a Villányi Borvidék, és a Gere borok kedvelőit.
A négycsillagos, családi hotelben 34 db otthonos és jól felszerelt szoba garantál kényelmes pihenést.
A Wellness & Spa harmóniában a Crocus Wine Spa vinoterápiás szolgáltatásaival biztosítják a teljes testi-lelki feltöltődést, a szőlő és bor alapanyagú, saját receptúra alapján készített kozmetikumokkal végzett kezelésekkel (masszázsok, kozmetikai arc- és testkezelések, bor-,aroma- és teafürdők).
Az üzleti élet is megtalálja a számára megfelelő helyszínt a hotelben, hisz egy 50 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt, autentikus konferenciaterem is várja a különböző jellegű összejövetelek, tréningek résztvevőit. A hotel vendégeinek a szabadidő eltöltésére is számtalan lehetősége nyílik: borkóstoló programok, Pincészetlátogatás, Látványpince látogatás, Birtoklátogatás szakvezetéssel, programszervezés a környéken.
Szállodavezető
Schmidt Ferenc
Tulajdonos
AKA Kft.
Üzemeltető
AKA KFT
Tagsági igazolvány száma
733

Térkép