A BONDUELLE Magyarországon


A francia Bonduelle több, mint 27 éves múltra tekint vissza hazánkban. 1992-ben vásárolta fel, az akkor már létező nagykőrösi üzem egyik gyártelepét. Sikereit elsősorban a friss alapanyagoknak és a kiváló minőségnek köszönheti.

A Bonduelle márkanév kétségtelenül a minőség szimbóluma, mely a kiváló ízek, illat, frissesség és a zsengeség hordozója.

A csúcsminőségű zöldség alapanyagok a betakarítást követően 4 órán belül feldolgozásra kerülnek, hogy minél jobban megőrizzék vitamin- és ásványi anyag tartalmukat.

Magyarországon a Bonduelle fagyasztott és konzerv termékeket forgalmaz, széles zöldségkínálata egész évben rendelkezésre áll. A napérlelte zöldségeknek sajátos a zamatuk, jellegzetes és élénk színük van, ropogósak, ugyanakkor mégis zsengék.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a Bonduelle zöldségek elkészítése és felszolgálása élményt nyújtanak a vendéglátóipar szakemberei számára, valamint a vendégei tányérjára garantáltan ízletes és egészséges étel kerül.MISSZIÓNK: Tegyük a növényi alapú ételt könnyen elkészíthetővé a séfek számára és ellenállhatatlanná a vendégek számára.

MIBEN KÜLÖNBÖZÜNK VERSENYTÁRSAINKTÓL?

1. SZAKÉRTŐ: a séfeknek olyan megoldásokat ajánlunk, melyek választ adnak a mindennapi kihívásaikra
2. INNOVATÍV: segítünk a séfeknek abban, hogy új utakat fedezzenek fel az újdonságainkkal
3. FENNTARTHATÓ: a környezeti hatásokat minimalizáljuk a feldolgozás minden fázisában
4. SZENVEDÉLYES: a termőföldtől a konyháig. A növény alapú ételt, mint az egészség megőrzőét a tányér középpontjába helyezzük minden nap, mindenhol.Tevékenység:

  • Étel, élelmiszer
Tagsági igazolvány száma
2407