VI. „Young Talent” Országos Portásverseny

2020augusztus. 13

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Ügyvezető Elnöksége a járványügyi helyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy a már meghirdetett Portásversenyt 2021-re halasztja.

 


A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI


Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületével együttműködve, 2020 őszén - immár hatodik alkalommal - ismét megrendezi a fiatal tehetségek országos versenyét.


A verseny célja

• Felhívni a figyelmet a szakmai tudás, a jó minőségű szolgáltatás fontosságára.
• Lehetőséget nyújtani a fiatal szakembereknek szakmai jártasságuk, képességeik, készségeik bemutatására, s ezáltal szakértelmük megmérettetésére.
• Felhívni a közvélemény figyelmét a szállodás szakma, azon belül a portások, recepciósok tevékenységének fontosságára.

 

A verseny résztvevői

• Olyan 1* - 5*-os szállodákban dolgozó 40 év alatti portás-, illetve recepciós szakemberek, akik legalább középfokú végzettséggel, s 1 idegen nyelv tárgyalási szintű ismeretével rendelkeznek és az MSZÉSZ tagszállodáiban dolgoznak.
• A választott idegen nyelv Európában széles körben használt – angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol – nyelv lehet.
Egy szállodából legfeljebb 3 fő jelentkezhet.
• Aranykulcsos portás jelentkezésére nincs lehetőség.
A jelentkezés az MSZÉSZ Titkárságán történik írásban (info@hah.hu), a tagszálloda igazgatójának ajánlásával. A jelentkezéshez csatolni kell egy szakmai önéletrajzot a nyelvismeret feltüntetésével, illetve elérhetőséget (mobil szám, e-mail cím), valamint a részvételi díj befizetéséről szóló igazolást.
• A verseny részvételi díja személyenként 10.000 Ft + ÁFA, ami a Magyar Szállodaszövetség Szolgáltató Kft. 11795009-29909489-00000000 számú bankszámlájára történő átutalással egyenlíthető ki. A jelentkezés a részvételi díj előzetes befizetése esetén érvényes.

 


Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 21.


A verseny időpontja: 2020. október 9., péntek

 


Letölthető pályázati kiírás


Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.