III. Országos Gunst András Portásverseny 2014 - eredmény

2020május 20

2014. október 28-án zajlott a döntője a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Aranykulcs Egyesület közös szervezésében lezajlott III. Országos Gunst András Portásversenynek. Hírünket megismételjük - ezúttal a verseny támogatóit is felsorolva a cikk végén.

A versenyen összesen 38 szállodából 53 portás vett részt, a döntőbe, melynek a budavári Hilton Budapest adott otthont, 9 fiatal szakmabeli került be.

 

A verseny helyezettjei:

I. helyezett: Karlik Tímea - Danubius Hotel Aréna

II. helyezett: Papp Sára – Hotel Zenit Budapest Palace

III. helyezett:  Magdics Szilvia – Corinthia Hotel Budapest

 

Különdíjat kapott:

Ladányi Krisztián – Hotel Colosseum Mórahalom

Gila Katalin – Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace (Mellow Mood Hotels)

Tomalik Péter – Estilo Fashion Hotel (Mellow Mood Hotels)

 

 

A verseny célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a szakmai tudás, a jó minőségű szolgáltatás fontosságára.

 

Niklai Ákos és Ungár Tamás, az MSZÉSZ és az Aranykulcs Egyesület elnökei az eredményhirdetésen azon túl, hogy gratuláltak a fiatal és ambiciózus szakembereknek, kiemelték: az elmúlt 20-30 évben nagyot változott a világ és a portás szakma is, mások az elvárások, a vendégigények. Ugyanakkor a portás személye ma is kulcsfontosságú, nagyban múlik rajta, hogy a vendég pozitív élményeket szerezzen itt tartózkodása során, és elégedetten távozzon.

A nyertes Karlik Tímea öt éve dolgozik a Danubius Hotel Arénában, három éve recepciósként. Mint mondta, nagyon örül az elismerésnek, amely további motivációt jelent számára. Jövőjét is a szállodai szakmában képzeli el, mindenképpen olyan munkakörben, amely kellőképpen mozgalmas, és közvetlen kapcsolatban lehet a vendégekkel.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete köszönetét fejezi ki a III. Országos Gunst András Portásverseny nyerteseinek felajánlott díjakért:

Turizmus Panoráma, Top Trade, Matusz-Vad, Assur, ExperiDance, City Taxi, Turizmus Trend -  Vendég és Hotel

Evidens Bisztró, Fenyves Szálloda és Konferencia Központ, Gundel Étterem, Halászbástya Étterem, Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge, Kempinski Hotel Corvinus Budapest, Legenda Kft., Leonardo Hotel Budapest, Swiss Clinic, Vendéglő a KisBíróhoz.


forrás: www.turizmus.com

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.