Az Év Hotele 2017

2019szeptember. 17

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége illetve az Interakció Produkció közös "Az Év Hotele 2017" Közönségszavazásának döntőjében két kelet-magyarországi hotel végzett az élen.

A nézők az RTL Klubon követhették a versenyt, 2017. májustól decemberig szavazhattak az egyes magyarországi vidéki régiók legjobbjaira, melyek 2018. januárban küzdhettek meg egymással "Az Év Hotele 2017" címért a döntőben.

A produkció teljes kilenc hónapja alatt a közönségszavazáson induló 46 hotelre 114.287 db szavazat érkezett és összesen 75.441-en voksoltak."Az Év Hotele 2017"-ben az Északkelet-Magyarország régió legjobb szállodája a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel****superior lett.

A döntőben a második helyen a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** végzett, mely a Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke régiót nyerte meg.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Budapest környéke régió legjobbja, a visegrádi Thermal Hotel Visegrád****superior állhatott fel.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció közös díját a legjobb három hotelnek Pataki Zita "Az Év Hotele" műsorvezetője adta át az RTL Klub-on az évad utolsó, a nyerteseket bemutató adásában.

"Az Év Hotele" című műsorban minden héten hétköznapi utazók próbálják ki a bemutatott szállodákat az RTL Klubon. A Varázslatos Bambara Hotel****superior-ba egy jegyespár látogatott el, míg a Hotel Délibáb****-ot két barátnő, a Thermal Hotel Visegrád****superior-t pedig egy egypetéjű hegedűművész ikerpár értékelte."Az Év Hotele 2017" döntőjébe a dobogósokon kívül az alábbi szállodák jutottak még be a további régiók győzteseiként:
•    Alföld: Elixír Medical Wellness Hotel***superior, Mórahalom
•    Balaton: Wellness Hotel Katalin, Gyenesdiás
•    Dél-Dunántúl: Hotel Castello****, Siklós
•    Észak-Dunántúl: Caramell Premium Resort****, Bük
•    Kis-Balaton környéke: Kolping Hotel**** Spa & Family Resort, Alsópáhok

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.