AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2022

2023február 07

Véget ért AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 5. évadának döntője, melyben 28 vidéki szálláshely versenyzett a közönség szavazataiért.  A nézők januárban két hétig voksolhattak a Top10-be jutott helyekre.

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában készült egyetlen televíziós hotel versenyben 28 szálláshely indult el az ország 5 kiemelkedően fontos turisztikai térségéből 2022-ben, amelyre 6 hónap alatt több mint 137 ezer voks érkezett. A tovább jutó 10, vagyis a régiós első és második helyezettek pedig 2023. januárjában, a döntőben küzdöttek meg a fődíjért.

 

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás nyertese a nézők szavazatai alapján ismét egy északkelet-magyarországi szálloda lett, ezúttal a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior, amely a döntőben a szavazatok 18%-át szerezte meg. A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda igazgatója, Bágyi Péter vette át az RTL-en sugárzott díjátadó műsorban.

 

Az ezüstérmet szavazatok 16%-át megszerző visegrádi Royal Club Hotel****superior kapta. A bronzérmet pedig a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel*** szerezte meg a szavazatok 15%-val. A műsor végén bejelentették a folytatást is. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2023-ban is megrendezésre kerül. A verseny 6. évadában rengeteg új szálláshely lesz majd látható.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.