Az év technológiai újítása - Termék Innovációs Díj 2023

2023október 04

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által a Társult tagok részére meghirdetett Termék Innovációs Díjra érkezett pályázatokat az öttagú, szállodai szakemberekből álló zsűri (Dr. Deák Imre – Danubius Hotels, Franciscy Gergő – Courtyard by Marriott Budapest City Center, Niedermüller Gábor – Novotel Szeged, Kovács Tamás – Hunguest Hotel Béke és Aqua-Sol, Varga Csaba – Danubius Hotels) a következő szempontok alapján értékelte, pontozta:

 

 • Vendégélmény növelése
 • Élőmunka kiváltásának mértéke
 • Fenntarthatóság
 • Üzleti hasznosság, jövedelmezőség
 • Újszerűség, innováció

 

Az idei évben beérkezett színvonalas pályázatokban a szállodák számára hasznos, jövedelmező, vagy éppen költséghatékony, munkaerőkiváltó megoldást jelentő termékek kerültek bemutatásra.

A pályázati kiírás itt tekinthető meg.

 

A zsűri pontozása alapján az alábbi cégek, termékek kerültek be a döntőbe:

 

 • CleverIT-Services Kft. – CleverEV, intelligens elektromos autó töltésmenedzsment rendszer.
 • Hotel Interactive Kft. – Philips Tableaux, digitális kijelző áramfogyasztás nélküli „e-tinta” technológiával.
 • Media Rooster Kft. – Rooster Cloud, felhő alapú szállodai szoftver teljeskörű szállodai és éttermi megoldásokkal.

 

A döntősök az MSZÉSZ LVIII. Közgyűlésén, 2023. november 15-én mutatják be 5 perces prezentáció keretében a terméküket, majd 3 percben válaszolhatnak a feltett kérdésekre, s a Közgyűlésen résztvevő rendes tagok szavazással döntik el, hogy melyik pályázat nyeri el 2023-ban az Év Technológiai Újítása címet.

 

Beérkezett pályázatok:

 

 • ASSA ABLOY Global Solutions Romania SRL: Vezető szerepet töltünk be a biztonságtechnikai iparágban azáltal, hogy újragondoljuk, hogyan mozognak az emberek a világban. Legyen szó szállodáról, tengerjáró hajóról, vagy diákszállásról, szakértelmünk folyamatosan új biztonsági megoldások kifejlesztésére törekszik.
 • CleverIT-Services Kft.: A CleverEV intelligens elektromos autó töltésmenedzsment rendszere lehetőséget biztosít az e-autóval érkező vendégek töltési igényeinek gyorsabb, rugalmasabb, kényelmesebb kielégítésére, miközben a beruházási költségeket akár a felére csökkenti.
 • Etyeki Kúria Kft.: Fejlesztésünk a borkészítés optimalizálását, a magas minőség tovább emelését, a kapacitás növelését, a logisztika biztonság fokozását, pezsgő-, és turisztikai üzletágunk fejlesztése mellett kollégáink méltó környezetben való munkavégzését segíti elő.
 • Hotel Interactive Kft.: Digitális kijelző nulla áramfogyasztással? Létezik ilyen megoldás? A Philips megalkotta a már létező „e-tinta” technológiára épített kijelzőjét, mely 60 000 szín megjelenítésére alkalmas, 0 áramfogyasztás mellett. Tápellátásra csak a tartalom cserénél van szükség. Éttermek menüjéhez, vagy irányító táblákhoz ideális!
 • Media Rooster Kft.: Rooster Cloud: Teljes körű online megoldások szállodáknak és éttermeknek. Hotel PMS, Self-check-out KIOSK, Booking engine, Restaurant POS, Task manager, Housekeeping, Hírlevélküldés – www.foglalasirendszer.hu
 • OMIKRON Informatikai Kft.: RUCKUS IoT rendszerkészlet az OMIKRON Informatika Kft.-től a jobb, mint otthon életérzés megteremtésére a szállodákban.
 • SabeeApp (thePass Kft.): A SabeeApp Smart Solutions applikációit úgy alkottuk meg, hogy igazodjanak a szállásadók speciális igényeihez: használatukkal javíthatók a mindennapi folyamatok és növelhető a vendégekkel való kommunikáció hatékonysága. A Front Office Manager applikáció segítségével a recepciós kollégák villámgyorsan beszkennelhetik a vendégek okmányait, amely automatikusan bekerül a PMS rendszerbe, ezután pedig egyszerűen és gyorsan továbbítható a VIZA felé.
 • Waldorf-Catering Kft.: A Waldorf Gastro & More cégcsoport több, mint 25 éve meghatározó szereplője a hazai vendéglátásnak. Tevékenységi körünk - köztük a 2023-ban elindított Hotel Food szolgáltatásuk - divízióik révén a turizmus és a gasztronómia számos területét felöleli.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.