Az év technológiai újítása - Termék Innovációs Díj 2022

2022november 15

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által a Társult tagok részére meghirdetett Termék Innovációs Díjra érkezett pályázatokat a hattagú, szállodai szakemberekből álló zsűri (Buczkó János – Accor Hotels, Dr. Deák Imre – Danubius Hotels, Franciscy Gergő – Marriott Courtyard, Gazdik Csilla – Barceló Budapest, Kovács Tamás – Hunguest Hotel Béke és Aqua-Sol, Varga Csaba – Danubius Hotels) a következő szempontok alapján értékelte, pontozta:

 

  • Vendégélmény növelése
  • Élőmunka kiváltásának mértéke
  • Fenntarthatóság
  • Üzleti hasznosság, jövedelmezőség
  • Újszerűség, innováció

 

Az idei évben beérkezett színvonalas pályázatokban a szállodák számára hasznos, jövedelmező, vagy éppen költséghatékony, munkaerőkiváltó megoldást jelentő termékek kerültek bemutatásra.

A pályázati kiírás itt tekinthető meg.

 

A zsűri pontozása alapján az alábbi cégek, termékek kerültek be a döntőbe:

 

  • Bonomi Kft. – Bonomi Concierge, a szálláshelyen tartózkodó vendégek automatizált megszólítását segítő digitális asszisztens, melynek bemutatása itt tekinthető meg.
  • IOP Games Production Kft. digitális kalandjáték/szabadulószoba
  • Morgens Design Kft. – Roomsome Loyalty, automatizált online törzsvendég-, és hűségprogram szoftver

 

A döntősök az MSZÉSZ LVI. Közgyűlésén, 2022. november 9-én mutatták be 5 perces prezentáció keretében a terméküket, majd 3 percben válaszolhatnak a feltett kérdésekre, s a Közgyűlésen résztvevő rendes tagok szavazással döntiötték el, hogy melyik pályázat nyeri el 2022-ben az Év Technológiai Újítása címet.

 

A Közgyűlésen résztvevő rendes tagok szavazata alapján a
Morgens Design Kft. Roomsome Loyalty hűségprogramja
nyerte a
2022-es Év Technológiai Újítása címet.

 

A nyertes pályázat bemutatása itt tekinthető meg.

Fotó: www.szallodafotozas.hu

 


 

Beérkezett pályázatok:

 

1. Bit Soft HU Kft.: A QR Food egy olyan éttermi technológia, ami lehetővé teszi az érintésmentes éttermi élményt a vendégek számára. Használata egyszerű, kényelmes és biztonságos, ugyanakkor alkalmazásával üzlete hatékonyabban és jövedelmezőbben képes működni.

 

2. Bonomi Kft.: A Concierge termék segítségével a szálláshely vendégei megszólíthatóak: a legnépszerűbb chat csatornákon a tartózkodás előtt, alatt és után proaktívan a foglalási adatok alapján személyre szabottan egyedi upgrade és upsell ajánlatokkalo a vendég-elégedettség növelését elősegítve.

 

3. Coninvest Konyhatechnológiai Kft.: Minden ágazatban egyre inkább, többször használható palackot alkalmaznak, mely fenntartható megoldás ember és környezet számára. Az okos és szabadalmaztatott MEIKO üvegkosár az adapterrel egyszerű és gazdaságos megoldást biztosít.

 

4. IOP Games Production Kft.: Az IOP Games a hazai piacon egyedülálló szolgáltatásával biztosítja hotelek számára a digitális szórakoztató programok folyamatosan bővíthető és egyedi igényekre szabott megvalósítását mind a fizikai, mind pedig az online térben.

Terméket bemutató videó: https://www.youtube.com/watch?v=WyzQDfqileg

 

5. Morgens Design Kft.: A RoomSome Loyalty az első hazai, független szállodák részére készült online, automatizált hűségprogram. Segítségével a szállodák véget vethetnek az elavult törzsvendégprogramok használatának, és digitálisan kezelhetik, és elkötelezhetik vendégeiket. Segítségével tovább építhetik minőségi adatbázisukat és kihasználhatják a vendégek hűségében, a márka iránti szeretetében rejlő lehetőségeket, valamint növelhetik közvetlen foglalási arányukat.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.