Az év technológiai újítása - Termék Innovációs Díj 2021

2021október 04

A hazai szállodák számára a gyakorlatban jól hasznosítható innovatív termékeket, szolgáltatásokat kerestünk, melyek hozzájárulnak a jövedelmezőség javításához, a termelékenység növeléséhez, a munkaerő kiváltásához. Ennek érdekében immár harmadik alkalommal hirdettük meg Társult tagjaink részére az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” pályázatot (pályázati kiírás megtekintése).

 

A beérkezett pályázatokat az öttagú, szállodai szakemberekből álló zsűri (Buczkó János – Accor Hotels, Dr. Deák Imre – Danubius Hotels, Franciscy Gergely – Marriott Courtyard, Kovács Tamás – Hunguest Hotel Béke és Aqua-Sol, Varga Csaba – Danubius Hotels) a következő szempontok alapján értékelte, pontozta:

  • Vendégélmény növelése
  • Élőmunka kiváltásának mértéke
  • Fenntarthatóság
  • Üzleti hasznosság, jövedelmezőség
  • Újszerűség, innováció

 

Az idei pályázatra 12 színvonalas pályamű érkezett be, melyek közül a legtöbb, a szállodák számára hasznos, jövedelmező, vagy éppen költséghatékony, munkaerőkiváltó megoldást jelent.

 

A zsűri pontozása alapján az alábbi cégek, termékek kerültek be a döntőbe:

 

A döntősök az MSZÉSZ LIV. Közgyűlésén, 2021. november 11-én mutatták be 5 perces prezentáció keretében a terméküket.

 

A Közgyűlésen résztvevő rendes tagok szavazata alapján az

ID&Trust Kft. (GoodID)

okmányolvasó terméke nyerte a 2021-es Év Technológiai Újítása címet.

 

Fotó (balról jobbra): Dr. Deák Imre (zsűrielnök), Szenes Nicolette (TouchGameTable), Birizdó Ádám (Tripelio), Deák András (GoodID), Baldauf Csaba (MSZÉSZ elnök)


Beérkezett pályázatok:

 

1. A MOT-98 Kft. (TouchGameTable): a vendégek szórakoztatását digitális szintre emeli, ami 25 hotel vezetőinek véleménye szerint hiánypótló szolgáltatás a vendégigény alapján, valamint már a 2.évtől nyereségesen üzemeltethető.

 

2. Assist-Trend Kft.: Oxipur Zöld mosodai forradalom XXI. századi adagolási megoldásokkal
Könyezetbarát, pH semleges EU Ecolabel minősített mosodai rendszer online vezérlésű mosodai adagolással.

 

3. Elektro-Kamleithner Kft.: Valós szállodai szobafoglaltság érzékelés innovatív optikai érzékelővel, amellyel jelentős energiát takaríthatunk meg a szállodák üzemeltetése során.

 

4. Energia West Kft. (Drive-X Sport): A DRX Sport tíz éve foglalkozik élményautózással, jelenleg már repüléssel és csapatépítő tréningekkel is, ami kiválóan integrálható a szállodák kínálatába, hiszen az élmények, prémium szolgáltatások kéz a kézben járnak a pihenéssel, kikapcsolódással.

 

5. E-tourdesk Kft. (Tripelio): a programajánlás és keresés jövője
Digitális szolgáltatás ajánló, amellyel a szállásadók vendégeik számára foglalhatóvá tehetnek környékbeli programokat és szállodai szolgáltatásokat, ezzel új bevételi lehetőségeket teremtve.

 

6. Goosebumps Kft.: egy szuperautomata kávégéppel pályáznánk, ami jelentős segítséget nyújthat az MSZÉSZ tagoknak:
- Minőségi kávéélmény nyújtásában
- A képzett munkaerőhiány enyhítésében

 

7. ID&Trust Kft: A GoodID Scanner okostelefonos okmányolvasó megoldással a szálláshelyek minimális ráfordítással és gyorsan jelentkeztethetik be vendégeiket, és továbbíthatják azok okmányadatait.

 

8. JAB Josef Anstoetz KG: A Fabric Protect technológia segítségével a JAB ANSTOETZ teljesen új dimenziót nyit a textilek felhasználásában, a forradalmian új Stain Free Technology megbízható védelmet biztosít a foltok ellen és tartós felhasználásra ad lehetőséget.

 

9. Kärcher Hungária Kft.: Költséghatékonyság, erőforrás-megtakarítás a Kärcher innovatív BR 30/1 C Bp Pack gépével.

 

10. Miele Kft.: A Miele Professional ipari frissvízrendszerű mosogatógépe, egyedülálló termodezinfekciós funkciójának köszönhetően még a járványügyi kihívásokkal szemben is megállja helyét.

 

11. OMIKRON Informatika Kft.: RUCKUS IoT rendszerkészlet az OMIKRON Informatika Kft.-től a jobb, mint otthon életérzés megteremtérésére a szállodákban.

 

12. Rotte Group Kft.: Az innováció csodája: A Chamambra SmartBed egy forradalmi termék és egy futurisztikus eszköz az Okos Otthonok jegyében, mely az általános alvásminőség javításának szolgálatában készült.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.