Az év technológiai újítása – Termék Innovációs Díj 2019

2019november 29

Az MSZÉSZ első alkalommal hirdetette meg az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” pályázatot Társult tagjai részére. A Szövetség a gyakorlatban jól hasznosítható innovatív termékeket keresett, melyek hozzájárulnak a jövedelmezőség javításához, a termelékenység növeléséhez.


A beérkezett 11 színvonalas pályázat közül egy 5 tagú szállodai szakemberekből álló zsűri válaszotta ki a 4 döntős céget, terméket.


A döntősök az MSZÉSZ november 28-ai siófoki közgyűlésén mutatták be 5 perces prezentáció keretében a terméküket/szolgáltatásukat, s a közgyűlés szavazása alapján került átadásra az Év Innovációs Termékdíja.


A szavazatok alapján az Omikron Kft. által megvalósított Digitális recepció nyerte 2019-ben az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” pályázatot.

 

Nyertes pályázatok megtekintése

Döntős pályázatok megtekintése


 

Pályázati kiírás


Letölthető pályázati anyagok
(a leírásra kattintva):


- Assa Abloy

Az ASSA ABLOY Hospitality negyven éve az iparág úttörője és a világ egyik vezető márkája. A biztonságtechnológiai iparág újraértelmezésével nyújt megoldásokat, legyen szó akár szállodáról, óceánjárókról, diákszállásról vagy idősgondozási létesítményről, a vállalat bevált szakértelme az ügyfelek utazási feltérképezésében, az innovációban és a szolgáltatástervezésben továbbra is olyan új megoldások kidolgozásához vezet, amelyek hozzáadott értéket teremtenek ügyfeleinek és kivételes tapasztalatokat jelentenek végfelhasználók számára.

 

- Assist Intelligence

Peaqplus, Revenue Management, Könnyen és érthetően

 

- Assist Trend

A gyémántkorongos felületkezelés olyan környezetbarát padozatápolási eljárás, amely segítségével vegyszermentesen varázsolhatóak újjá a szállodában leginkább igénybe vett - ezért minden vendég számára látható - márvány, mészkő, műgyanta, ipari PVC és edzett beton felületek.

 

- BFTK

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ BUDAPEST CARD városkártya-családjának legújabb tagjával, speciális termékével pályázik. A 72 órás változatban elérhető BUDAPEST CARD 72h PLUS-t, mint új termékinnovációt, 2018-tól forgalmazzuk.

 

- Billerbeck

Mi, a Magyarországon 30 éves Billerbeck, a vásárlóink bizalmára, a márkánk erejére és az innovációs készségünkre támaszkodva bevezettük a környezetkímélő alapanyagok felhasználását és felvállaljuk ezeknek a tiszta előállítási technológiáknak a népszerűsítését.

 

- Hotel Interactive

Nézd élőben, avagy a kötelező digitális jövő!

 

- HotelHood

HoteHood - Szerezz több jutalékmentes foglalást közvetlenül a szállodád honlapján!

 

- Omikron - Calirom Sensoo

A Calirom Sensoo rendszer egy integrált, online szállodai beléptető és szobavezérlő rendszer, mely hatékony működést, érezhető költségmegtakarítást, elégedett vendégeket biztosít felhasználója számára.

 

- Omikron - Digitális recepció

A Digitális Recepció megoldás a szállóvendégek úti okmányokból kiolvasott személyes adatait gyorsan, pontosan és automatikusan továbbítja a szállodai PMS szoftverekbe, sok időt megtakarítva és elírási hibát megelőzve.

 

- Professional Support

Hol bújnak meg a megtakarítások a mosásnál?

 

- Rational

VarioCookingCenter® - Izgalmas technológia ami eggyüttműködik a SÉFFEL.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.