Év Ifjú Szállodása

Az MSZÉSZ Dr. Menyhárt Lajos Alapítványának Kuratóriuma egyhangúlag úgy döntött, hogy a 2020-as ÉV IFJÚ SZÁLLODÁSA pályázat kiírását - az ismert, bár korábban sohasem tapasztalt sajnálatos körülmények hatására - elhalasztja.


A Magyar Szállodaszövetség Oktatási Alapítványt hozott létre 1992. május 26-án, amely 2006-ban felvette Dr. Menyhárt Lajos nevét. Célja a szállodai szakemberképzés és a szakember továbbképzés anyagi támogatása. Az Alapítvány nyílt, csatlakozhat minden magyar- illetőleg külföldi-, természetes és jogi személy, és egyéb gazdasági és polgári jogi társaság vagy egyesület, aki magáévá teszi az Alapítvány célját. Az Alapítványt a Kuratórium kezeli és a Kuratórium tagjai képviselik.


Az "Év Ifjú Szállodása" pályázatot a dr. Menyhárt Lajos Alapítvány évente meghirdeti.


A pályázat célja: A szakmában kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatal szakemberek elismerése, az alapítványi elismerést minden évben, maximum kettő, 35 év alatti személy kaphatja meg. Közülük az egyiknek Budapesten, a másiknak a fővároson kívül kell dolgoznia.


Feltételek: Felsőfokú szakmai végzettség, két középfokú nyelvvizsga, kimagasló szakmai teljesítmény, pozitív attitűd, vendég- és minőségközpontú szemlélet, példamutató, etikus magatartás, kezdeményezőkészség, fogékonyság az újdonságokra, aktív részvétel új munkatársak betanításában, képzésében.


Kiválasztás és jelölés: szállodai vezetők (nem kizárólag szállodaigazgatók) és közvetlen felettesek javaslatára. A pályázathoz mellékelendő a szálloda igazgatójának indoklással ellátott véleményezése és kettő vezető és/vagy munkatárs támogató aláírása.KURATÓRIUM TAGJAI

 

Elnök

Dr. Walkó Miklós

Ügyvezető

Marlos Kft.

Tel: +36-30/606-9796

Titkár

Temesvári Zsolt

Titkár

Dr. Menyhárt Lajos Oktatási Alapítvány

Tel: +36-30/924-9109

További tagok

László József

Tusor András

 

 

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

449

Szálloda

39.616

Szállodai szoba