Amennyiben hírlevelünk nem olvasható, kérjük kattintson ide
mszesz
HÍRLEVÉL

MSZÉSZ hírek
A festői Dunakanyar ölelésében, több mint 300 résztvevővel és 60 kiállítóval sikeresen, rendkívül jó hangulatban zajlott le a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége őszi közgyűlése az idén megnyílt, impozáns Grand Hotel Esztergomban.

A döntősök az MSZÉSZ LIV. Közgyűlésén, 2021. november 11-én mutatták be 5 perces prezentáció keretében a terméküket. A Közgyűlésen résztvevő rendes tagok szavazata alapján az ID&Trust Kft. (GoodID) okmányolvasó terméke nyerte a 2021-es Év Technológiai Újítása címet.

Köszönjük a Szövetséget sok-sok éve támogató partnereknek, hogy megbízható termékeikkel, szolgáltatásaikkal segítik a szállodákat, hozzájárulnak azok sikereihez, s egyben anyagi támogatást nyújtanak a Szövetség működéséhez.

Az Unilever Food Solutions az ősz során újabb séfképzést szervezett, amely a „The Vegetarian Butcher, reggelitől a vacsoráig” címet viselte. 3 alkalommal volt lehetőségük a résztvevőknek a The Vegetarian Butcher márkanevet viselő növényi alapú termékcsaláddal megismerkedni.

Legutóbbi hírlevelünk óta 3 szálloda és 1 rendes társult tag csatlakozott Szövetségünkhöz.
Örömmel üdvözöljük új tagjainkat!

Az év kilencedik hónapjában a vendégéjszakák száma kiugróan, országos szinten 76%-kal, Budapesten 481,4%-kal, a fővároson kívüli szállodákban 39,1%-kal, a Balatoni régióban 37%-kal meghaladta a válság kitörése által már sújtott 2020 szeptemberieket.
Nemzetközi hírek
- A new york-i szállodák lassú felzárkózásra számítanak
- A turisztikai vállalkozások támogatása
- A világ leghíresebb "street art" városai
- A szállodák 2022. évi gazdálkodási terve
- Ismét bizonytalanná vált a turizmus válságból való kilábalása
- A vendégek szállodai márkahűsége

- A Svájci Szövetségi Bíróság olyan törvénymódosításra tett javaslatot, amely eltiltaná a foglalási portálokat attól, hogy szerződéseikben árparitási klauzulákat alkalmazzanak
- Az Európai Bizottság javaslatot készít a drámaian növekvő energiaárak kompenzálására
- Az ETC szerint kontinensünk turizmusa várhatóan csak 2024-ben éri el ismét a 2019. évi volument
Társult Tagok ajánlatai
Amikor új beszállítót vagy kedvezőbb ajánlatot keres, a legjobban akkor jár, ha az alábbi ajánlatkérő lapot kitölti. Az AJÁNLATKÉRÉS gomb segítségével a rendszer továbbítja érdeklődési szándékát a Társult tagoknak. Válaszolni azok fognak rövid időn belül, akik ajánlatot tudnak nyújtani az Ön részére.

A Kärcher SGV 8/5 gőzporszívó segít Önnek a higiénikus tisztaság fenntartásában - vegyszermentesen. ...mert az Ön és vendégei is megérdemlik a valódi tisztaságot. Keresse HORECA szakértőnket, Födő Erikát! +36203799283 vagy erika.fodo@kaercher.hu

Most könnyen, otthonról is felfedezheti az iVario és iCombi Pro előnyeit! Ide kattintva kiderítheti,hogyan!

A hazai bútoripar egyik legfontosabb szereplőjeként kiváló szakmai tudással és több évtizedes bútorgyártási tapasztalattal kínáljuk termékeinket a kereskedelmi hálózatokon túl a szálloda- és létesítményberendezés területén. Gyártási profilunk kárpitozott bútorok, ágyak és matracok rendkívül széles választékát foglalja magában, szem előtt tartva vevőink kívánságait és egyéni elképzeléseit.

Közel ötven kézműves egyedi termékei és gasztronómiai különlegességek várják december 31-ig a belföldi és külföldi vendégeket: fényfestés a Gerbaud-házon, forralt bor és mézeskalács, karácsonyi fények, vásári forgatag, nevetés a barátokkal, meghitt pillanatok a családdal. Végre együtt a város!

Felhőalapú vendéglátóipari rendszerünk könnyen és gyorsan elsajátítható. Korszerű konyhai kijelző rendszerrel, készletgazdálkodási programmal, illetve E-commerce megoldással maximálisan digitalizálhatja a szükséges munkafolyamatokat. Technikai támogatást éjjel-nappal nyújtunk.

Ismerje meg, miket és hogyan tesz a fenntarthatóbb jövőért a Tork, a piacvezető professzionális higiéniai márka. Fenntartható megoldásokért keressen minket bizalommal!

Az Invitech Magyarország egyik legnagyobb üzleti infokommunikációs szolgáltatója. Portfoliójában több olyan szolgáltatás szerepel, amelyekkel kiválóan támogatja szálláshelyek hatékony napi működését, illetve kiszolgálja a rendezvények során felmerülő időszakos többletigényeket.

Szeretné frissíteni szolgáltatását a ma oly népszerű alkalmazások elérésével a szobai TV készülékén? Adjon lehetőséget vendégeinek a Philips egyedi, kompakt megoldásával! Keressen minket elérhetőségeinken: +36 30 327 4917

A GoodID okostelefonos megoldásával a szálláshelyek minimális ráfordítással, gyorsan és hibamentesen továbbíthatják vendégeik okmányadatait; a piacon jelenleg elérhető okmányolvasók árának töredékéért, kötöttségek nélküli online előfizetéssel; a világ valamennyi úti okmányának olvasásával.

Egy hely, ahol szakmai találkozási lehetőséget biztosítunk a hazai gasztronómiai élet meghatározó szereplőinek. Mindenkinek, akinek hozzánk hasonlóan szenvedélye a gasztronómia és ennek megfelelő szenvedéllyel dolgozik a vendégeiért! Ne maradj le erről a felejthetetlen élményről! www.gasztroexpo.hu

Aktuális cikkünkben azokról a technológiai újításokról beszélünk, amelyek meghatározóak ezeknél a berendezéseknél, hiszen megkönnyítik, ugyanakkor hatékonnyá teszik a mosodai munkavégzést.

Jelentős kedvezménnyel kínálunk paplanokat, párnákat, huzatokat, matracvédőket, különböző frottír termékeket. Ingyenes kiszállítás! Kérjen árajánlatot darabszám megjelölésével munkatársunktól, Bonifert Domonkostól a +36-30/833-0162-es telefonszámon, vagy a bonifert.domonkos@naturtex.hu e-mail címen.

A Wanzl praktikus segítőtársakat kínál a Housekeeping, Front Office, Food & Beverage valamint a raktározás területeire a szállodák számára. Megköszönve ügyfeleink együttműködését és bizalmát, kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket!

Könnyítse a front desk munkáját és betanítását, növeljen bevételt és vendégélményt most díjmentesen szoftverünkkel! Az induló csomag mellé 50.000 Ft értékben élményekre költhető kuponokat adunk vendégeinek. Vendéginformációk, upselling, cross-selling, kommunikáció és feedback lehetőségek egy helyen.

Ön honnan szerzi be a szállodai textíliát? Külföldről vagy itthonról? Külföldről történő beszerzés bár olcsóbb, de nagy mennyiségben rendelhet, hosszú határidővel, a minőség pedig bizonytalan. Ezzel szemben a magyar gyártó, minőségben és határidőben megbízhatóbb, és a helyi gazdaságot is támogatja.

Az Irtó Trió Kft. elkötelezett a környezet védelmében, ezért ajánljuk Önöknek az alábbi irtószermentes gőzzel működő Polti Cimex Eradicator készüléket. A felhevített 180 Celsius fokos gőz hatékonyan öli el az ágyi poloskákat és azok petéit, csupán egyetlen kezeléssel.

Ismerje meg rendszermegoldásainkat a konyhák és a közös helyiségek takarítására és a textília mosására.

Számos európai és amerikai kiemelkedő márka bútorkínálatával állunk rendelkezésére a belsőépítészeti tervezésétől a teljes körű kivitelezésig, hogy vendéglátói egysége ne csak az ünnepek alatt, hanem az év minden napján hívogató legyen az érdeklődők számára. Fedezze fel kínálatunkat!

Az e-kereskedelmi óriások szabták meg a UX normáját. Az utazók elvárják, hogy úgy tudjanak szállodai szobát foglalni, mint a kedvenc online áruházukban vásárolni. A D-EDGE olyan új generációs szállodai weboldalakat készít, amelyek egyedi foglalási élményt biztosítanak és növelik a konverziót.

Senki se látja, mégis mindenki azt akarja, hogy mindig, mindenhol legyen folyamatos és hibátlan. A felhőtlen kikapcsolódás ma már elképzelhetetlen Free WIFI és tökéletes internet nélkül. Mi kell a 100% lefedettséghez és a kiemelkedő WIFI élményhez? WIFI Check-up - tudj meg többet, beszéljük meg>>

Ha egy gépi komposztáló vásárláson gondolkodik, de látatlanban mégsem szeretne befektetni nagyobb összeggel a gépbe, ajánljuk Joraform kézi forgó komposztálóinkat díjmentes próbára. A részletekkel kapcsolatban keresse a Malagrow Waste szakembereit!

Szállodai textíliák: ágyneműk, takarók, matracok, matracvédők, frottír termékek. Akár az évvégi hajtásban van szüksége azonnali pótlásra, beszállításra, akár a jövő évi minősítést tervezi, mi felkészültünk, hogy a lehető leghasznosabb partnere lehessünk. Kérem keressen bennünket! Bizonyítani fogunk!

Antiallergén paplanok kellemes tapintású felső borítás, a steppelés gondoskodik arról, hogy a töltőanyag ne csúszkáljon és egyenletes meleget biztosítson. Könnyen mosható. Egyedi stílusú minőségi alapanyagainkból választva készítünk ágysálakat, díszpárnákat.

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre fontosabbá válik az évszak és az ünnepek hangulatának megfelelő dekoráció kiválasztása. A JAB legújabb kollekciói segítségével nem csak dekorációs elemek használatával, hanem a textilek segítségével is havas, mesebeli téli birodalmat varázsolhatunk belső tereinkből.

Az Assa Abloy Global Solutions Mobile Access alkalmazásával biztonságos, digitális szobakulcs használható a műanyag kulcskártya helyett. Az alkalmazás a legtöbb zártípushoz elérhető, korábbi rendszereink többsége minimális átalakítással továbbfejleszthető a használatához. A részletekért keresse kollégánkat: Oláh Péter Area Sales Representative Hungary Tel: + 36 30 158 2727 Email: peter.olah@assaabloy.com
Elérhetőségeink: H-1123 Budapest, Jagelló út 1-3. I e-mail: info@hah.hu
tel: +36-1-466-9462
mszesz