Amennyiben hírlevelünk nem olvasható, kérjük kattintson ide
mszesz
HÍRLEVÉL 2021.10.26.

MSZÉSZ hírek
Az őszi, kétnapos Közgyűlésünket 2021. november 10-11-én a Grand Hotel Esztergom szállodában rendezzük meg, melynek a programja a Részletek gombra kattintva érhető el.

2021. szeptember 29. és október 21. között - 7 helyszínen, közel 200 szállodás szakember részvételével, több mint 40 társult tag kiállításával - zajlottak le az őszi régióülések. Mind a hét régióban tájékoztattuk tagjainkat az elmúlt időszakban tett törekvésekről, tevékenységekről, a további kihívásokról és célokról. A szállodás szakemberek beszámoltak a nyári hónapok üzletmenetéről, s az őszi-téli kilátásokról. A beszámolókat követően számos hasznos előadást hallgathattak meg a résztvevők.

Kiemelt Partnerünk, az Unilever Magyarország Kft. újra elindította őszi séfműhelyeit, melyek a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.
A sorozat utolsó állomása november 18-án Budapesten lesz, melyre a jelentkezéseket az info@hah.hu címen fogadjuk.

Legutóbbi hírlevelünk óta 3 szálloda, 1 exkluzív társult tag, 4 rendes társult tag és 1 oktatási intézmény csatlakozott Szövetségünkhöz.
Örömmel üdvözöljük új tagjainkat!

Az év nyolcadik hónapjában a vendégéjszakák száma országos szinten 12,2%-kal, Budapesten 97,5%-kal, a fővároson kívüli szállodákban 1,8%-kal meghaladta a válság kitörése által már sújtott 2020 augusztusiakat, a Balatoni régióban 3,3%-kal elmaradtak attól. További részletek a Trendriportban.
Nemzetközi hírek
- Az Accor stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Visa hitelkártya kibocsátójával
- Európában erősödik az utazási kedv
- A Waldorf Astoria Hotel idén ünnepli megnyitásuk 90. évfordulóját
- Kína várhatóan 2022 I. negyedévében fogja megnyitni határait
- Tegyük az utazást ismét élménnyé

- Stabilizálódik a rövid távú lakáskiadás piaca
- A hatóságok egyre több adattal rendelkeznek
- Erősödik a verseny a Booking és az Airbnb között
- Spanyolországban több városban szigorítják a rövid távú lakáskiadás szabályozását
Társult tagok ajánlatai
Nincs elég takarító személyzete? Szeretne megoldást a lobby, wellness, étterem gyors, és higiénikus takarítására? A Kärcher professzionális BR 45/22 C Bp Pack gépe segít Önnek a tisztaság fenntartásában!
Keresse HORECA tanácsadónkat: +36203799283

A szakképzett munkavállalók megtalálása vagy megtartása kihívást jelent a vendéglátóiparban.
A RATIONAL öt tippet ad a helyzet leküzdésére.

Felhőalapú vendéglátóipari rendszerünk könnyen és gyorsan elsajátítható. Korszerű konyhai kijelző rendszerrel, készletgazdálkodási programmal, illetve E-commerce megoldással maximálisan digitalizálhatja a szükséges munkafolyamatokat. Technikai támogatást éjjel-nappal nyújtunk.

Szeretné frissíteni szolgáltatását a ma oly népszerű alkalmazások elérésével a szobai TV készülékén? Adjon lehetőséget vendégeinek a Philips egyedi, kompakt megoldásával!
Keressen minket elérhetőségeinken: +36303274917

Gyárunk 1916 óta, több, mint 100 éve foglalkozik minőségi bútorgyártással: mindent gyártunk, ami a tökéletes éjszakai alvást egészséges és prémium termékekkel szolgálja (matracok, ágyak, kanapék, ülőgarnitúrák, fotelek). Nézze meg egyedi ajánlatunkat!

A fertőtlenítő folyékony szappan és egy alkoholmentes kézfertőtlenítő hab növényi hatóanyagokat tartalmaznak és 100%-ban biológiailag lebomló összetétellel rendelkeznek, emellett az EN szabványok alapján bizonyítottan hatékonyak a vírusokkal és baktériumokkal szemben.

Fényáteresztő, dekor, és teljesen fényzáró függönyök széles kínálatával rendelkezünk, gyors és precíz varrással készítjük el a megrendeléseket. Karnis választékunkban megtalálja mindenki a számára megfelelőt. Egyedi stílusú minőségi alapanyagainkból választva készítünk ágysálakat, díszpárnákat is.

Nagy választékban kínálunk paplanokat, párnákat, huzatokat, matracvédőket és különböző frottír termékeket. Kérjen árajánlatot a darabszám megjelölésével munkatársunktól, Bonifert Domonkostól a +36308330162-es telefonszámon, vagy a bonifert.domonkos@naturtex.hu e-mail címen.

Ön honnan szerzi be a szállodai textíliát? Külföldről vagy itthonról? Külföldről történő beszerzés bár olcsóbb, de nagy mennyiségben rendelhet, hosszú határidővel, a minőség pedig bizonytalan. Ezzel szemben a magyar gyártó, minőségben és határidőben megbízhatóbb, és a helyi gazdaságot is támogatja.

A vendégértékelések és az online megjelenés olyan szinten meghatározóvá vált, hogy ma már elképzelhetetlen az optimális árazás és bevételszint elérése ezen területek professzionális kezelése nélkül. Valósítsa meg üzleti céljait az Everguesttel!

Az Alex Fémbútor Kft. kiemelt figyelmet fordít a termékeinek fejlesztésére. Bankett székeink nagy szilárdságú fémvázas szerkezettel készülnek, melyeket elektrosztatikusan porszórt felületkezeléssel látunk el. A széles kárpit és vázszín választékunk biztosítja az egyedi design könnyű kialakítását.

Profilunk a szállodaipar széleskörű és egyedi igényeinek teljesítése, több évtizedes szakértelemmel. A kivitelezést folyamatos konzultációval segítjük, hogy az ügyfelek igényei 100%-ban az elképzeléseik szerint valósuljon meg, biztosítva a hosszú távú és sikeres együttműködést.

A JAB idei őszi kollekciója csupa újdonságot kínál a blackout függönyök terén. Az idáig megszokott kent hátú, egyszínű blackout-ok mellett mostantól dupla oldalú, textil hátú és nyomott bársony blackout függönyök is elérhetők a JAB kínálatában.

Rakásolható tárgyaló- és konferenciaszékek, kül- és beltérre. Egyedi igények szerint, számos kiemelkedő márkából válogatott prémium bútorkínálattal várjuk érdeklődését! Elképzelései szerint egyéni ajánlattal segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.

Most egy percre képzelje el, amint nem kidobott pénzként, fájdalmas arccal tekint a vendégek által meghagyott ételhulladékra. Vajon lehetséges ez? A Joraform gépi komposztálokkal biztosan!

Tisztelt Tagok! Megérkeztek legújabb beltéri bútoraink és kiegészítőink. Prémium termékekkel és széles választékkal várjuk Önöket! Készleten lévő termékeink mellett tömör diófa bútorok egyedi gyártását, valamint az Önök elképzelése alapján történő beszerzést is vállalunk.

Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, hogy a Versa Designed Surfaces amerikai partnerünk megnyitotta európai raktárát. A részletekért keressék kollégáinkat! www.wallconcept.hu

Az emelkedő energiaárak újabb kihívások elé állítják a turizmus visszaesését átvészelő szállodaipart. Az energiatakarékos épületautomatika kiépítése ma már nem luxus beruházást jelent a szállodaiparban, hanem a hosszútávú, fenntartható működés alapfeltétele.

Az Invitech Magyarország egyik legnagyobb üzleti infokommunikációs szolgáltatója. Portfoliójában több olyan szolgáltatás szerepel, amelyekkel kiválóan támogatja szálláshelyek hatékony napi működését, illetve kiszolgálja a rendezvények során felmerülő időszakos többletigényeket.
Elérhetőségeink: H-1123 Budapest, Jagelló út 1-3. I e-mail: info@hah.hu
tel: +36-1-466-9462
mszesz