Uniós határnyitásokról folyamatosan frissülő weboldal

2020június 16

 

"Az Európai Unió és tagállamai Európa belső határainak biztonságos újranyitását készítik elő. Noha a lakosság védelme továbbra is elsődleges szempont, azt szeretnénk, ha mindenki élvezhetné a nyaralását, újra találkozhatna családtagjaival és barátaival, vagy lebonyolíthatná különféle céllal tervezett utazásait.


Ez az interaktív eszköz olyan információkkal szolgál, melyek ismeretében Ön is bátran megszervezheti európai utazását és nyaralását, nem tartva attól, hogy ezzel kockára teszi egészségét, biztonságát.

Az információk rendszeresen frissülnek, és a jobb használhatóság érdekében 24 nyelven elérhetők.

 

Felelősségkizáró nyilatkozat: Az ezen az oldalon található információk nem teljes körűek. Az uniós tagállamok által rendelkezésre bocsátott legfrissebb, nyilvánosan hozzáférhető és hiteles nemzeti forrásokból gyűjtött adatokon alapulnak. Bár a Bizottság igyekszik naprakészen tartani az itt közölt adatokat, nem vállalunk semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos felelősséget az oldalon található információk teljességéért és pontosságáért, illetve az azokon alapuló egyéni döntésekért. Az eszköz jelenleg részben gépi fordításokra támaszkodik. A közzétett tartalmakat minősített fordítók fogják ellenőrizni az elkövetkező napokban. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Folyamatosan törekszünk a felhasználói élmény javítására.


E-mailben felveheti velünk a kapcsolatot: JRC-REOPEN-EU@ec.europa.eu" - olvasható a most indult reopen.europa.eu oldalon.


A magyar nyelvű oldal az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://reopen.europa.eu/hu/

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

449

Szálloda

39.616

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.