Szállodai megoldások konferencia - 2022. január 28.

2022január 13

 

A 2022. január végén megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás idén a szállodai szakemberek, igazgatók, tulajdonosok számára érdekes és hasznos előadássorozattal indul.


A lassan két éve tartó pandémia minden szempontból megviselte az iparágat és nyomot hagyott a szállodák működésében: az üzemeltetést illetően a szakma új kihívásokkal szembesült. Azt se felejtsük el, hogy a vendégek által használt fürdő- és wellness helyiségek a szállodák leggyorsabban amortizálódó és a leginkább karbantartást igénylő részei közé tartoznak. Sokan teszik fel tehát a kérdést, miképpen lehet a szállodai létesítmények higiéniáját tökéletesíteni, a rendszert hatékonyabbá, fenntarthatóbbá tenni, hogyan integrálhatók a legújabb fejlesztések a megszokott, jól bejáratott közegbe, milyen mértékben szükséges az átalakítás, fejlesztés? Szerencsére vannak néhányan, akik a megfelelő válaszokkal is készen állnak.

 

Erre a párbeszédre, valamint a lehetséges megoldások felvázolására is szolgál a kiállítás keretein belül, január 28-án megrendezésre kerülő három szakmai előadássorozat, melynek programja a Lakberendezők Országos Szövetségének, az MSZÉSZ-nek és a Magyar Építőművészek Szövetségének szakmai támogatásával lett kialakítva.

 

Az konferencia helyszíne és időpontja:

BOK (egykori SYMA) csarnok, 2022. január 28. (péntek) 9.30 – 17:00 óráig

 

A konferencia programja:

https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/programok/

 

Regisztráció és jegyvásárlás:

https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/konferenciak-regisztracio/

Teljes árú jegy: 3.500 Ft

MSZÉSZ tagoknak kedvezményes jegyár: 1.900 Ft


 

A szakmai konferenciával egy időben nyitja meg kapuit a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, mely 7.000 négyzetméteren több mint száz, Magyarországon elérhető fürdőszoba és wellness terméket vonultat fel, három napon keresztül.

 

A szállodás szakembereknek szóló konferenciára megvásárolt belépőjeggyel megtekinthető a kiállítás is, melyen a szállodaüzemeltetők számára érdekes újdonságok a gyakorlatban is megtekinthetők, vagy akár ki is próbálhatók:

 

  • intelligens wellness beléptető rendszerek,
  • energiatakarékos jakuzzik,
  • víz nélküli piszoárok,
  • burkolatként alkalmazható antibakteriális felületek,
  • antibakteriális mosdók,
  • vízálló falfestékek és melegburkolatok,
  • tükörbe építhető kézszárítók,
  • érintésmentesen működő zuhany és mosdó csaptelepek,
  • kefe nélküli WC,
  • víztakarékos rendszerek.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.