Kihirdetésre kerültek az Év Szállodái

2023március 16

Fotó: www.szallodafotozas.hu

 

 

KIHIRDETÉSRE KERÜLTEK AZ ÉV SZÁLLODÁI

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) három év kihagyás után 2022 végén ismét meghirdette a presztízsértékű Év Szállodája pályázatot a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai partnerségében.

 

A 2013-ban életre hívott pályázat célja kiemelni azokat a szállodákat, melyek kiemelkedő gazdasági teljesítményük mellett minőségi szolgáltatásokat nyújtanak a vendégeknek, példaértékű a humánpolitikájuk, fenntartható megoldásokkal óvják környezetünket, vagy éppen jótékonysági akciókkal segítik a rászorulókat.

 

Az idei évben 24 hotel döntött úgy, hogy megméretteti magát, mert büszke a magas szintű szolgáltatásaira, a szálloda állapotára, a dolgozói elégedettség érdekében tett törekvéseire, digitális fejlesztéseire, illetve az üzemeltetési eredménye is kitűnik a versenytársak közül.

 

A Szövetség által felállított, független, kiváló szakemberekből álló zsűri egymástól teljesen függetlenül pontozta a megadott értékelési szempontok alapján a pályázatokat. A zsűri tagjai: Juszkó Anita, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferencia Központ igazgatója, Schmidt Ferenc, a Crocus Gere Bor Hotel & Resort szállodavezetője, Szabó Ákos, a Bo33 Hotel**** Family & Suites és a Bo18 Hotel***Superior igazgatója, Dr. Szauter István, a Frivex Consulting ügyvezetője, illetve Szerdi Zsuzsanna, a Hotel Lycium**** Debrecen igazgatója.

 

Az Év Szállodája 2022 pályázat nyerteseit 2023. március 14-én, a Hilton Budapest szállodában tartott nagyszabású gálán hirdették ki, ahol a szakmával együtt ünnepeltek a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Fővárosi Önkormányzat képviselői is. A díjakat Horváth Péter, MTÜ vezérigazgató, Flesch Tamás, MSZÉSZ elnök és Dr. Szauter István zsűrielnök adták át.

 

Az Év Szállodája 2022 címet alábbi hotelek nyerték el:

 

  • Országosan meghirdetett 3* kategóriában: ibis Styles Budapest Airport
  • A fővároson kívüli szállodák részére meghirdetett 4* kategóriában: Kolping Hotel Spa & Family Resort
  • A budapesti 4* „limited service” kategóriában döntetlen eredmény született: Opera Garden Hotel & Apartments illetve Hotel Moments Budapest
  • A budapesti 4*„full service” kategóriában: Budapest Airport Hotel STÁCIÓ Wellness & Konferencia

 

A nyertesek közül a Kolping Hotel harmadszorra, a Hotel Moments és a Hotel Stáció pedig másodszorra nyerte el az Év Szállodája címet, mely azt mutatja, hogy ezen szállodák folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, képesek fejlődni, fejleszteni, a munkavállalóikat elismerik, motiválják és a CSR tevékenységük is példaértékű.

 

A szoros verseny miatt a kategóriagyőztesek mellett a zsűri különdíjak odaítéléséről is döntött:

 

  • Főnix különdíj: Ensana Thermal Margitsziget
  • Legjobb HR politikáért járó különdíj: Thermal Hotel Visegrád
  • Legaktívabb CSR tevékenységet elismerő különdíj: Hotel Európa Fit Hévíz
  • Kiemelkedő teljesítményjavulásért járó különdíj: Gotthard Therme Hotel & Conference

 

A Hilton Budapest szálloda lenyűgöző Báltermében megrendezett gálaest rendkívül jó hangulatban telt, az elmúlt 3 év viszontagságai, hullámvölgyei után ismét együtt ünnepelt a szakma. A jókedvhez hozzájárultak az est szponzorai: az Etyeki Kúria Borászat, a METRO és a Zsoldos Pálinka Manufaktúra.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.