Archív - 2011

2021január 29

2010szeptember. 08
Magyar Szállodaszövetség állásfoglalása az Új Széchenyi Terv turizmussal foglalkozó fejezetében megfogalmazottakról A hazai turizmus dinamizálásához nem elég csak az egészségturizmus fejlődését preferálni.
2011november 07
MSZÉSZ állásfoglalása a meglevő Puskás Stadion lebontásáról, illetve újjáépítéséről Ezek a létesítmények nemcsak a hazai sport fejlődését segítik elő, hanem Budapest, s Magyarország pozitív képének erősítéséhez.
2009április 08
Az áfa-emelés a szállodaiparban eltünteti a devizabevételeket Súlyos tévedés a fogyasztást terhelő adóként kezelni a szállodai áfát.
2011szeptember. 27
MSZÉSZ szakmai állásfoglalása az OTP SZÉP kártya forgalmazásával kapcsolatos tájékoztatóján elhangzottakkal kapcsolatban A kereskedelmi szálláshelyek üzemeltetői attól tartanak, hogy az üdülési csekk túl korai kivezetése, s az azt felváltó SZÉP kártya fenti adatok szerinti lassú elterjedése negatívan hat a turizmusunkra.
2009április 08
Válságban a magyar szállodaipar A Magyar Szállodaszövetség úgy gondolja, hogy ebben a helyzetben kulcsfontosságú, hogy a szállodák működési körülményei ne romoljanak, azokat ne terheljék tovább magasabb elvonásokkal, s ne emelkedjen a jelenlegi 20%-os ÁFA.
2011június 16
MSZÉSZ véleménye a Turizmusfejlesztési Stratégia Szakmai vitairatról 2005-2013-ra kidolgozott stratégia végrehajtásával kapcsolatban
2009január 09
MSZSZ állásfoglalása a gázszolgáltatásról szóló rendelettel kapcsolatban Szükségesnek tartanánk, ha a gázfogyasztás leállításáról szóló egyoldalú értesítés helyett a fogyasztás fokozatos csökkentésének előre meghatározott ütemezését vezetnék be, s így a szállodáknak lehetőségük nyílna a további üzemelésre
2011május 06
A Magyar Szállodaszövetség levele a 239/2009. (X.20.) Korm. rendelet tervezett módosításáról A tervezett kormányrendelet a Nemzeti Tanúsító Védjegy bevezetésével a kereskedelmi szálláshelyek minősítésében a korábbi szabályozás szerinti gyakorlathoz képest olyan változást hoz, mely várhatóan hozzájárul az ágazat szolgáltatásainak.
2008november 20
MSZSZ álláspontja a sajtóközleményről az ÁFA emelésével kapcsolatban A Magyar Szállodaszövetség aggódva figyeli azokat a híreket, amelyek a 20%-os ÁFA-kulcs 22%-ra való emeléséről szólnak.
«ElőzőKövetkező » 1 2

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.