A TRIAX a megbízható megoldásai révén a vendéglátóipari vállalkozások első számú választása, mivel javítja a vendégélményt és maximális bevételt biztosít. Egyedülálló, teljes körű platformunk személyre szabott szolgáltatásokat nyújt a vendéglátás teljes folyamata alatt, a vendégek, a személyzet és a hotel örömére.
Köztes szoftvereink segítségével levesszük a gondot a vendéglátókról. A hotelek egyedülálló, könnyen konfigurálható platformunkon keresztül szolgálhatják ki vendégeiket a tartózkodásuk előtt, közben és után. Videoszolgáltatást, célirányos tájékoztatást és ajánlatokat, szobaszervizt és még sok mást nyújtunk – vagy a szobai TV-n vagy a vendég saját készülékén, mintha otthon lennének.
Ezt a nagysebességű internet-hozzáférési (HSIA) platformunkkal együtt rugalmas, számlázható Wi-Fi-t szolgáltat vendégeinknek. Teljes mértékben igény szerint kialakítható, könnyen konfigurálható, így mindig megbízható kapcsolódást tesz lehetővé alacsony üzemeltetési és karbantartási költségekkel.
Egészítse ki az Ön megoldását az élenjáró TRIAX hardverrel, amely könnyen telepíthető és kezelhető. Az életre szóló páratlan szolgáltatással és támogatással így kiválóan tökéletesíthető a vendégélmény és maximális bevételre tehet szert.

Tevékenység:

  • Informatika
  • Telekommunikáció
Igazgató
Cziffra Gergely
Tagsági igazolvány száma
2391