A Spiritus Primus pálinka manufaktúra által feldolgozott gyümölcs részben a tulajdonosok - Kecskemét környéki - ültetvényein terem. A minőségi pálinkáihoz választott kisüsti főzőtornyos lepárlási eljárás garantálja a párlat ízvilágának tökéletes kinyerését. Folyamatosan követik fogyasztóik igényeit, így jelenleg 40%V/V, 45%V/V és 55%V/V fokos kategóriában készítik termékeiket.
Pálinkáik megrendelhetők egyedi designnal (palack, címke, csomagolás). Szerződött partnereik felé különböző szolgáltatásokat nyújtanak: pálinka-kóstoltatásokat, és vállalják a személyzet képzését, betanítását is. Az itallap szakmai tervezéséhez és az ételpárosításokhoz wine&spirit sommelier kollégáik örömmel szolgálnak szakmai javaslatokkal.

Tevékenység:

  • Ital, kávé, tea
  • Szeszesital, pálinka
Ügyvezető
Borsos Botond
Tagsági igazolvány száma
2330