Cégünk 35 éve van jelen és meghatározó piaci pozícióval rendelkezik az elektronikai termékek magyarországi nagykereskedelmi forgalmazásában.
Cégfilozófiánk, hogy a hosszú távú kölcsönös megelégedettséget a partnerség és a korrekt magatartás alapozza meg a partnerek és a munkatársak felé egyaránt.
Forgalmunk dinamikus növekedése mellett fokozott figyelmet fordítunk termékeink állandó minőségellenőrzésére, fejlesztésére, a termékpaletta folyamatos megújítására. Termékeink az európai szabványrendszernek megfelelően kerülnek forgalomba. Mérnök és termékmenedzser csapatunk folyamatosan teszteli a beérkező áruk minőségét, ellenőrzi műszaki paramétereit.
Nemrég indultunk el a Horeca vonalon, melynek keretein belül speciálisan hotelek, éttermek és kávézók igényeire szabva kínáljuk termékeinket. A háztartási kisgépektől kezdve a hűtés- illetve fűtéstechnikai termékeken, hálózati elosztókon át a hangtechnikai termékek széles köre szerepel választékunkban. Folyamatosan bővítjük dekorációs világítás termékkörünket is, mellyel még hangulatosabbá teheti szállodájának, éttermének, kávézójának arculatát.
Célunk, hogy a közvetlen kapcsolatnak köszönhetően az Önök számára is minőségi, kimagaslóan jó ár/érték arányú elektronikai termékeket kínáljunk.

Tevékenység:

  • Informatika
  • Rendezvénytechnika
  • Telekommunikáció
  • Világítás technika
  • Felszerelések - éttermi, szállodai
Igazgató
Ujvári Márta
Tagsági igazolvány száma
2400