Amennyiben Ön a vendéglátó szakmában dolgozik, tudja, hogy mennyire fontos a biztonság vállalata és vendégei számára. Tökéletesen biztosnak kell lennie abban, hogy tevékenységüket a lehető legbiztonságosabban végzik, így a napi rutinban rejlő kockázatok csökkenthetők.

Az SGS a vendéglátás minden területén, annak bármely aspektusával kapcsolatban kínál monitoring és ellenőrzési szolgáltatásokat. Legyen szó szállodáról, étteremről, catering szolgáltatásról, iskoláról vagy kórházról, Önökkel együtt dolgozva segítünk munkatársainak megérteni a higiéniai, élelmiszer-biztonsági és egyéb előírásokat. Ellenőrző és felülvizsgálati szolgáltatásainkkal, vizsgálatokkal és azok értékelésével, valamint oktatással biztosítjuk, hogy munkatársai teljes mértékben fel legyenek készülve az előírások betartására, és tisztában legyenek egy esetleges nem megfelelőség esetén a követendő eljárásmódokkal.

Vendéglátóipari szolgáltatásokra szakosodott kollégáink minden lehetőségre felkészülve, a jogszabályok és nemzetközi elvárások követelményeinek ismeretével támogatják az Önök vállalkozását azok pontos betartásában. Vendéglátóipari szolgáltatásaink és laboratóriumi vizsgálati létesítményeink a világ minden pontján megtalálhatók biztosítva Önnek gyors és hatékony szolgáltatásainkat.


Testreszabott szolgáltatásokat és kapcsolódó képzéseket kínálunk, többek között
- saját követelményrendszer szerinti belső ellenőrzés;
- mystery check;
- élelmiszer-higiéniai engedélyeztetés (HACCP-rendszer kiépítés/működtetés/módosítás/felügyelet);
- vallási követelményrendszer (HALAL, KÓSER);
- akkreditált energiahatékonysági tanúsítás (ISO50001).

Tevékenység:

  • Étel, élelmiszer
  • Higiénia
  • Oktatás, tanácsadás
  • Piackutatás, tanácsadás
Igazgató
Dimitar Marikin
Tagsági igazolvány száma
2351