BÖVÜLÉS FOLYAMATOS FEJLESZTÉSEKKEL

2014. évi közel 809 millió Euro forgalmával a Rauch csoport vitathatatlanul a legnagyobb osztrák gyümölcslé- és teaital-gyártó, valamint jelentős szerepet játszik nemzetközi szinten is.

Jelenleg a Rauch vállalat az 1998-ban átvett Fohrenburg-i sörfőzde dolgozóival együtt közel 1500 embert foglalkoztat és a világ 90 országába exportálja termékeit. Az a tény, hogy a Rauch konszern forgalmában az export több mint 58 százalékot tesz ki – a Fohrenburg sörfőzdét nem számítva – megerősíti a cég pozícióját a márkás termékeket gyártó nemzetközi vállalatok sorában.

A négy stratégiai üzletág

A Rauch konszern tevékenységi körébe négy stratégiai üzletág tartozik. A márkatermékek – mint a HAPPY DAY, a BRAVO, a NATIVA és a RAUCH ICE T – előállításán és forgalmazásán kívül a vállalat szilárd pozíciót szerzett az úgynevezett „business to business” területen is; gyümölcslé-koncentrátumokat, valamint félkész termékeket gyárt, és értékesít más nemzetközi vállalatok számára.


A Rauch vállalat széles termékszortiment előállításával és forgalmazásával foglalkozik:


gyümölcslé-koncentrátumok, vagyis olyan gyümölcslevek, melyek víztartalmának bizonyos része már kivonásra került
gyümölcs préseléséből nyert 100 százalékosan tiszta gyümölcsaromák
különböző fajtájú gyümölcsökből készült koncentrátumok, amelyek igény szerint egymással keverhetők
gyümölcspüré (pl. lekvár készítéséhez)A harmadik stratégiai üzletág a bérmunkában végzett gyümölcslé-töltés. Ebben az esetben a Rauch cég mint szolgáltató végzi a termékek töltését egyéb italgyártók, illetve forgalmazók számára saját csúcstechnológiával felszerelt üzemeiben, amelyek egyaránt alkalmasak fémdobozok, papírdobozok, valamint PET- és üvegpalackok töltésére.

A negyedik stratégiai üzletág a Rauch konszern tevékenységi körében a budenzi Fohrenburg sörfőzde.

Tevékenység:

  • Ital, kávé, tea
Igazgató
Kardos Gábor
Tagsági igazolvány száma
2362