A Hotel Moments Budapest a város legszebb sugárútján található, néhány lépésre az Operaháztól, a Bazilikától és Budapest számos lenyűgöző nevezetességétől. A gyönyörű, XIX. századi palota felújítása után finom eleganciával kialakított, 99 szobával és egy üvegtetővel fedett, igényes belső térrel várja vendégeit szállodánk.
A szálloda 90 fő befogadására alkalmas, ketté választható, nappali fényes konferenciatermet kínál beépített technikával. Wellness szolgáltatásként fitnesz terem, szauna és különféle masszázs vehető igénybe csodálatos környezetben. A Lounge Bár napközben ingyenes szolgáltatásként ásványvíz-, kávé- és tea fogyasztását teszi lehetővé. A történelmi lépcsőházban elhelyezett számítógépeken, a szállodában bárhol ingyenesen elérhető vezeték nélküli internet segítségével egyedi környezetben dolgozhatnak vendégeink.
A hotel étterme, a Bistro Fine a magyar és a nemzetközi borkínálatra helyezi a hangsúlyt, barátságos környezetben, változatos kínálattal, napi ajánlatokkal és barátságos személyzettel várja nem csak a szállóvendégeket, hanem a magyar közönséget is.
Igazgató
Kanel Gyula
Tulajdonos
CD Hungary Ingatlanhasznosító, Forgalmazó és Szolgáltató Zrt.
Üzemeltető
Continental Group KFT
Tagsági igazolvány száma
857